Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya da yazayım Mikautadze'nin milli takım performansıyla Lyon performansı arasında ciddi fark var. 20+ ve 4-5 yıllık maaş riskine girmem asla.
kalemine saglik sevgili hasan .

mika ozelinde nacizane bu transfer donemi yorumum - milli takim euro bazli performansi - cercevesinde idi .

sizleri bilmem ancak , ironi degil - mevcut mika 'ya - ben bonservis 5 veririm . maas'i yazmiyorum bile .
20 ile 5 arasi ucurum gozukebilir. ancak ben sahada gordugum den bu denklemi cikardim nacizane .

bize , tipoloji olarak sara mertens sentezi bir oyuncu lazim .

ps; diger yandan , ahmet kutucu transferi cok olumlu buldugum bir haber . kritik katki saglar , ancak hoca forma konusunda esit/adil davranirsa .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

bove ne zaman dönebiliyor acaba gelsin 3 ay hazırlayıp futbola döndürelim italyada oynayamıyor zaten daha 1.5 yıl kiralasınlar bize

Mika iyi oyuncu ama ahım şahım topçu değildir. 20 milyon verilir mi ? sistemi ve oyunu işleyen takımda verilir ama bizde zar atmak gibi bir şey olur.

Mata gözüme çarptı Lyon’da; stoper başladı,sağ bek bitirdi. Tam aradığımız adam bize yedirmezler dedim, yaşındaymış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O zaman emekli olsun. Düzelsin diye bekleyip 40 gol daha yiyemeyiz öyle bir lüksümüz yok.

Gemileri yakıp gidebilir mi? Belki çok düşük bir ihtimal ama bizim yönetim asla bırakmaz. Çünkü yönetimin onu bırakması demek, acil transfer yapması demek. Zaten bizim yönetim transfer yapamıyor. O yüzden hayatta bırakmazlar. Biz Muslera'yı idare edeceğiz bu sene sezon sonuna kadar.

Bakın görün ajaxı kevgir ederiz bu takımın genlerinde yok kolay kazanmak ufak maçları iplemiyorlar bizimkiler

Dun Bayern oyun olarak ezmedi mi Feyenoord'u? Sadece topu iceri sokamadilar.
Ezmedi sana oyle geliyor.Pozisyona bile zar zor girdiler ve feyenord ceza sahasina girmekte asiri zorlandilar cunku karsilarinda savunma yapmayi bilen bir takim vardi.. O feyenord kadrosuyla bayern takimina baska nasil oynayacakti ki zaten.Feyenord dogru oyun oynadi topa hukmetmekle dogru oynamak ayni sey degildir.

mika iyiki olmamış Sağol Lyon sana bir teşekkür etmemiz lazım ucuz olsa denenebilir ama bu fiyatlara asla .

Renato Veiga Juventus'ta

4.5 milyon Euro kira bedeli + sezon sonuna kadar maaşını ödeyeceklermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt