Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muztafam inan bana Konya bile bir gol atarız mantığı ile gelecek. Gerçekten de öyle herkesi mutlu eden bir defansif anlayışımız var
Takimdaki herkesin önceliği savunma değil de hücum olduğu için bana normal geliyor. Herkes gol atma yarışına giriyor.

çevremde 1 tane bile okan buruku seven hocalığını beğenen gsli yok!!!! 1 tane bile yok ya 1 tane okancı diyeceğim kimse yok

bu inanılmaz birşey 2 sene şampiyon yapmış adamı bir kişi beğenmezmi! torrentci bile var lan 😂 ama okancı yok!
gram kimse güvenmiyor bu adama!
bu tespit doğru yalnız bende hiç okancı biri görmedim. İlginç bir durum.

çevremde 1 tane bile okan buruku seven hocalığını beğenen gsli yok!!!! 1 tane bile yok ya 1 tane okancı diyeceğim kimse yok

bu inanılmaz birşey 2 sene şampiyon yapmış adamı bir kişi beğenmezmi! torrentci bile var lan 😂 ama okancı yok!
gram kimse güvenmiyor bu adama!
Benim çevrem bile yok

Fazla elleşmeden az transferli devre arası kadrosu

Tzolakis
Fresneda sançez apo jakobs
Dennis hugo sara
Bailey osimhen reşfırt

Yalnız harbiden ne kaleciler var ya. Milletin kalecisi takımını ipten alır, bizimki de kaleye gelen ilk topu içeri alır. Yine Zapata'lı, Ufuk'lu, Franco'lu karanlık dönemlere geçiş yaptık.
Bizde direkt kaleci yok şu an. 4 büyükleri geçtim bakın. Kurtarış istatistiğinde sondan 3. filanmış AL'de zaten bu her şeyi anlatıyor.
Forma adaleti yok okan burukta.Geçen yılları hatırlayın ilk 11 harici yedeğe düşen resmen ölüyor hiçbir şekilde hazır olan kimse olmuyor.Muslera için avrupa şansımızın en yüksek oldugu sezonu sattı resmen.

Tabağın üstünde bir pasta olarak hayatın ötesine geçmez bu anlayışla Azizim

Üzülerek söylüyorum

Baba oyun yok sistem yok. Bu oyunu fm de oyna asistan seni uyarır. Her maça ilk maçta 9 gol yemişiz rövanşı alabilmek için 10 gol atmamız gerekiyor gibi oynuyoruz. Bu oyun saha da futbolculara Allah korusun kalp krizi geçirtir.

Kiev maçını kazansak %90 falan kalırdık ilk 8e büyük fırsat teptik akıl alır gibi değil
Onlarda deli gibi puan almaya oynadilar bok var sanki son 20 dk. 3:1 den maci cevirmeye.
Herkese puanlari dagit burda asil. Birsey kazanacaklar sanki. Ama onlarin sucu degil tam mactan kopacaklar verilmeyen penalti cikan topla macta tuttular herifleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt