Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
evet. yusuf demir var mesela bizde avusturyalı. bize bayagı soguk.O da iyiymis. Ama olabilir, Avusturyalilar bize bayagi soguk kisiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet. yusuf demir var mesela bizde avusturyalı. bize bayagı soguk.O da iyiymis. Ama olabilir, Avusturyalilar bize bayagi soguk kisiler.
avusturyalilar türkleri sevmezforumda birisi turk dusmanı turkiyeye tatile bile gelmez diyordu
Okanın bir hayali vardı kemalim balparmağımNerede patladığın önemi değil yeğen
Takimdaki herkesin önceliği savunma değil de hücum olduğu için bana normal geliyor. Herkes gol atma yarışına giriyor.Muztafam inan bana Konya bile bir gol atarız mantığı ile gelecek. Gerçekten de öyle herkesi mutlu eden bir defansif anlayışımız var
bu tespit doğru yalnız bende hiç okancı biri görmedim. İlginç bir durum.çevremde 1 tane bile okan buruku seven hocalığını beğenen gsli yok!!!! 1 tane bile yok ya 1 tane okancı diyeceğim kimse yok
bu inanılmaz birşey 2 sene şampiyon yapmış adamı bir kişi beğenmezmi! torrentci bile var lanama okancı yok!
gram kimse güvenmiyor bu adama!
Bu ergenliği okanın yönetmesi gerekiyor babaTakimdaki herkesin önceliği savunma değil de hücum olduğu için bana normal geliyor. Herkes gol atma yarışına giriyor.
Tabağın üstünde bir pasta olarak hayatın ötesine geçmez bu anlayışla AzizimOkanın bir hayali vardı kemalim balparmağım![]()
Benim çevrem bile yokçevremde 1 tane bile okan buruku seven hocalığını beğenen gsli yok!!!! 1 tane bile yok ya 1 tane okancı diyeceğim kimse yok
bu inanılmaz birşey 2 sene şampiyon yapmış adamı bir kişi beğenmezmi! torrentci bile var lanama okancı yok!
gram kimse güvenmiyor bu adama!
Kavga çıkacağı belliydi
Forma adaleti yok okan burukta.Geçen yılları hatırlayın ilk 11 harici yedeğe düşen resmen ölüyor hiçbir şekilde hazır olan kimse olmuyor.Muslera için avrupa şansımızın en yüksek oldugu sezonu sattı resmen.Yalnız harbiden ne kaleciler var ya. Milletin kalecisi takımını ipten alır, bizimki de kaleye gelen ilk topu içeri alır. Yine Zapata'lı, Ufuk'lu, Franco'lu karanlık dönemlere geçiş yaptık.
Bizde direkt kaleci yok şu an. 4 büyükleri geçtim bakın. Kurtarış istatistiğinde sondan 3. filanmış AL'de zaten bu her şeyi anlatıyor.
Tabağın üstünde bir pasta olarak hayatın ötesine geçmez bu anlayışla Azizim
Üzülerek söylüyorum
Onlarda deli gibi puan almaya oynadilar bok var sanki son 20 dk. 3:1 den maci cevirmeye.Kiev maçını kazansak %90 falan kalırdık ilk 8e büyük fırsat teptik akıl alır gibi değil
Nasıl müdahale ettim yukarda gördün müKavgaya dur demeli