Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes yine bir beraberlikle tarumar olmus, umidi kesmis. Kazanmamiz gerekiyordu fakat kazanamadik. Belirlenen hedef icerisinde devam ediyorsak benim icin karalar baglayacak bir durum yok.

Takim oyunu olarak daha iyiye gitmemiz gerektigine sonuna kadar katiliyorum. Baska takimin transferlerinin bizi asla ama asla etkilememesi gerekiyor. 3 senedir transfer sampiyonu ilan edilen takimin 1 TR kupasi var. Birakin her seyde bu kadar kirilgan olmayi artik, biz Galatasarayiz.
Aynen durumun özeti bu harfi harfiyen katılmakla birlikte musleraya yapılan hareketlerin sonuna kadar yanlış olduğunu düşünüyorum ilk iş saha maçında gönlü alınmalıdır

Mikautadzenin ederi 15m bonservis 2m yıllık 1 kuruş fazlası değil. 48 yaşındaki Lacazet'i kesemeyen adama 4-5m yıllık 25m bonservis gömeceğiz bir akıllı sizsiniz ....
18 macta 4 gol atmis ligue 1 de
Umut bozoku koy su arkasindaki topcularla o da atar o kadar.
IMG_7920.webp

Ekli dosyalar

• IMG_7920.webp
    IMG_7920.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 11
Muslera ile pazarlık aşamasının devam ettiği öğrenildi.

YB maçındaki tekmesine karşılık özür talep edildi, eğer özür dilerse dün ıslıklayan 200 kişi de özür dileyecek, aksi halde taraflar arası uzlaşma zor gözüküyor.

Mukiele bu gün aklımdan geçti benim bizim için ideal olur
Şu dakika avrupadan ya jelert gibi zar atıp 15 gömersin. Yada ucuz yollu halledelim diye böyle bir adam için gidersin.
Maaş durumu ne olur o konuyu kestiremiyorum da asensio da kendileri için bayağı sıkıntı.

Uefanın bu tür kiralık kısıtlaması bazı oyuncuları fırsata çevirebilir.

Fırsat transferini de bazen elinle yaratmak lazım

Ben yenilince rakip takım tekmeleyen topcu istemem arkadaş

Muslerayı derhal gonderin

Kutucunun konuşulan muhabbetler doğruysa alınmaması taraftarıyım başlarım böyle işe hem Galatasaraylıyım diye gezeceksin hemde 500 bin fazla için kelime oyunları yapacaksın sen gel adam akıllı 1 milyona oyna topunu zaten iyi oynarsan bu camia bunun altında kalmaz zamlar sözleşmeni
Senede bir sözleşme yeniliyoruz zaten iyi oynarsa maaşı artar yeni sözleşme alır.

YB maçındaki tekmesine karşılık özür talep edildi, eğer özür dilerse dün ıslıklayan 200 kişi de özür dileyecek, aksi halde taraflar arası uzlaşma zor gözüküyor.
O özrü dilememesi büyük skandaldı. Çalıştığı kuruma bakışını özetledi bence. Muslera'yı bu konuda son birkaç senedir çok eleştiriyorum.

Şuraya bak ya adama cocukluk askinda.oynama firsati gelmis 500 binin lafini yapiyor

Gomis'in Mika'nın menajeri olduğundan emin miyiz? Özbek almıştı Gomis'i ilk GS'ye belki adam geçmiş olsuna gitti sadece. Seten'in haberlerine her daim şüphe ile yaklaşmak gerek. İkinci olarak Mikautadze'nin bonsular 25 milyon bonservise bir nebze ama yıllık 5 milyon verilecek biri kesinlikle değil bana göre Mika'nın eder Sara'ya verilen maaş ve bonservistir ideali. Fazlası zarar. Başka liglere daha ucuz yollu oyunculara gitmek lazım gerekirse.

Kaptansa kendisinin ve takımının performansı için gidip tribünlerden özür dilemeli, tersi değil. 200 kişi ıslıkladı diye şimdi çiçek falanmı vericez anlamadım

Gomis'in Mika'nın menajeri olduğundan emin miyiz? Özbek almıştı Gomis'i ilk GS'ye belki adam geçmiş olsuna gitti sadece. Seten'in haberlerine her daim şüphe ile yaklaşmak gerek. İkinci olarak Mikautadze'nin bonsular 25 milyon bonservise bir nebze ama yıllık 5 milyon verilecek biri kesinlikle değil bana göre Mika'nın eder Sara'ya verilen maaş ve bonservistir ideali. Fazlası zarar. Başka liglere daha ucuz yollu oyunculara gitmek lazım gerekirse.

Aracidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt