Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
Kutucu yarın açıklanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim alacak bakalimKutucu yarın açıklanır
bu kadar ruh emici ve karamsar biri konuyu açmamalıydıkim alacak bakalim
frankfurt, fener ve besiktas yarisiyor gibi görünüyor
2.sayfadayizİlk sayfa
Aynen durumun özeti bu harfi harfiyen katılmakla birlikte musleraya yapılan hareketlerin sonuna kadar yanlış olduğunu düşünüyorum ilk iş saha maçında gönlü alınmalıdırHerkes yine bir beraberlikle tarumar olmus, umidi kesmis. Kazanmamiz gerekiyordu fakat kazanamadik. Belirlenen hedef icerisinde devam ediyorsak benim icin karalar baglayacak bir durum yok.
Takim oyunu olarak daha iyiye gitmemiz gerektigine sonuna kadar katiliyorum. Baska takimin transferlerinin bizi asla ama asla etkilememesi gerekiyor. 3 senedir transfer sampiyonu ilan edilen takimin 1 TR kupasi var. Birakin her seyde bu kadar kirilgan olmayi artik, biz Galatasarayiz.
18 macta 4 gol atmis ligue 1 deMikautadzenin ederi 15m bonservis 2m yıllık 1 kuruş fazlası değil. 48 yaşındaki Lacazet'i kesemeyen adama 4-5m yıllık 25m bonservis gömeceğiz bir akıllı sizsiniz ....
Şu dakika avrupadan ya jelert gibi zar atıp 15 gömersin. Yada ucuz yollu halledelim diye böyle bir adam için gidersin.Mukiele bu gün aklımdan geçti benim bizim için ideal olur
Senede bir sözleşme yeniliyoruz zaten iyi oynarsa maaşı artar yeni sözleşme alır.Kutucunun konuşulan muhabbetler doğruysa alınmaması taraftarıyım başlarım böyle işe hem Galatasaraylıyım diye gezeceksin hemde 500 bin fazla için kelime oyunları yapacaksın sen gel adam akıllı 1 milyona oyna topunu zaten iyi oynarsan bu camia bunun altında kalmaz zamlar sözleşmeni
O özrü dilememesi büyük skandaldı. Çalıştığı kuruma bakışını özetledi bence. Muslera'yı bu konuda son birkaç senedir çok eleştiriyorum.Muslera ile pazarlık aşamasının devam ettiği öğrenildi.
YB maçındaki tekmesine karşılık özür talep edildi, eğer özür dilerse dün ıslıklayan 200 kişi de özür dileyecek, aksi halde taraflar arası uzlaşma zor gözüküyor.
listemiz ve tekliflerimiz carsaf carsaf sosyal medyada geziyor oldugundan olabilir mi acaba?bu kadar ruh emici ve karamsar biri konuyu açmamalıydı
Kaptansa kendisinin ve takımının performansı için gidip tribünlerden özür dilemeli, tersi değil. 200 kişi ıslıkladı diye şimdi çiçek falanmı vericez anlamadımMuslera ile pazarlık aşamasının devam ettiği öğrenildi.
YB maçındaki tekmesine karşılık özür talep edildi, eğer özür dilerse dün ıslıklayan 200 kişi de özür dileyecek, aksi halde taraflar arası uzlaşma zor gözüküyor.
Gomis'in Mika'nın menajeri olduğundan emin miyiz? Özbek almıştı Gomis'i ilk GS'ye belki adam geçmiş olsuna gitti sadece. Seten'in haberlerine her daim şüphe ile yaklaşmak gerek. İkinci olarak Mikautadze'nin bonsular 25 milyon bonservise bir nebze ama yıllık 5 milyon verilecek biri kesinlikle değil bana göre Mika'nın eder Sara'ya verilen maaş ve bonservistir ideali. Fazlası zarar. Başka liglere daha ucuz yollu oyunculara gitmek lazım gerekirse.