Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim ve oyuncular şöyle düşünmeli:

Şu an fark 6, ve bu şekilde gidersen lig senin için 36. Hafta da değil ama 34. Hafta da biter. Farkı açtığın her 3 puan ile bir hafta daha erken bitersin.

Ne kadar çabuk farkı kayipsiz acarsan o kadar çok tatil ve dinlenme.
28'de bitirsinler gece gündüz kafayı çeksinler keyiflerine baksınlar eğlenmek istiyorlarsa Trabzonspor dep Sanchez + Abdül forvet hattıyla çıkalım. :asd:

19 macta 16 galibiyet 3 beraberlik almis takimin önünde bu ligde kimse duramaz. Yeter ki biz güclü KALALIM. Bunun 1. yolu havayi dagitacak kaliteli transferler ve buna bagli olarak yedek kulübesindeki coluk cocuk sayisinin azaltilarak gercek anlamda kaliteli oyuncularin ekibe dahil edilmesi. Kadro cok zayif ve mevcut haliyle asla sezonu götüremez. Bunu herkes bilmeli.

Gaziantep, Rize, Kasimpasa ve Alanya deplasmanlarinda alinacak galibiyetler sampiyonlugun habercisi olur.

Stres dozu ve tribün baskisinin yogun olacagi Besiktas, Samsun, Eyüp, Trabzon ve Göztepe deplasmanlari ise karsi takimin da futbol oynama arzusuyla görsel sölene dönüsecektir. Oyunu cirkinlestiren takimlar bizi daha cok geriyor.

Ben olaya öyle bakmıyorum ya.

Geçen sene Kasımpaşa "hissiyatımsı" penaltı olmasa, gayet puanı alıyordu Kadıköy'de.

Göztepe de Alanya da zor maç olur Fb adına.

Bir ihtimal Göztepe. Kalan 3 maç içerde Rize ve Paşa, dışarda Alanya. Hepsi şaibeli takımlar, maçın sonucu başından ayarlanır desem abartmış olmam.

Eyuple anlasip ahmet ile anlasamamisiz iste yav bariz onuda yarın ya cozerler yada olmaz iş ki çok para istiyorda olmuyorsa olmasın derim yani. Her Allah'ın adamina da paralara dayamamak gerekiyor. 1.5-2 milyon
1 milyondan 1.5 milyona çıkmış bu arada ahmetin menajeri.

1.3 civarına anlaşılacak yarın muhtemelen. Üstünü kabul etmiyorum bende

Ben transfer işini saldım. İlgilenmiyorum. Her halükarda yönetim istifa. Beceriksizler toplanmış kulübün ekmeğini yiyorlar. Kaç transfer sezonu rezillik yaşattınız, nasıl bir iş bilmezlik aymazlık yeter ya.

Ahmet Kutucu gerçekten baya ihtiyacımız olan profil nasıl ki Barış dripling, Yunus oyun görüşü varsa Ahmet'de bitiricilik ve dar alan becerisi var yani maç sıkıştı karambol devreye girdi Osimhen 2 stoperi çekerken Ahmet o boşlukları ilmek ilmek işler.

1 milyondan 1.5 milyona çıkmış bu arada ahmetin menajeri.

1.3 civarına anlaşılacak yarın muhtemelen. Üstünü kabul etmiyorum bende
Kaynağına şu BB'den çıkmak için gerçekten başkanın taburcu olmasını mı beklediklerini bir sorsaydın. Böyle bir saçmalık yapılmış mı gerçekten?

Artık paraya kıyma işini halletmeliyiz bu kadar üst seviye gelirlerimiz varken rakip ekonomik olarak inanılmaz kendini zorlayacak transferlere girişmişken tamamen biz hepinizin babasıyız diyip noktayı koymalıyız zaten sene sonu şampiyon olsak çok net götü başı dağıtacaklar.

Atletik sağ bek, atletik stoper, orta saha, 9.5 numara + Ahmet = 5 transfere her maç içlerinden geçeriz.

5 ay sonra toplu şutlanma olayı inşallah doğrudur.

Artık paraya kıyma işini halletmeliyiz bu kadar üst seviye gelirlerimiz varken rakip ekonomik olarak inanılmaz kendini zorlayacak transferlere girişmişken tamamen biz hepinizin babasıyız diyip noktayı koymalıyız.
Katılmıyorum buna. Maaş bütçemiz yüksek bile.

kutucu gelirse yunus'u mertens'in yerine çekip 4-2-3-1'in üçlüsünde kutucu-yunus-barış denesek tutar mı

Katılmıyorum buna. Maaş bütçemiz yüksek bile.
Maaş bütçesi artık sıkıntı olmaz bu kadar gelirin varken B.B.'den çıksan sadece 1.1-1.2 m TL yaklaşık 35 m euro faiz ödemiyorsun Riva'dan 5 milyara yakın para bekleniyor Florya projesi var bu zamanda büyürerek büyürsün sabit kalarak hiçbir şey başaramazsın.

Düzenli CL takımı olunca zaten hiçbir problem kalmayacak ki kadroyu öyle bir kuracaksın ki rotasyonun şampiyon olacak CL'de ilk 11 oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt