- 16 Haziran 2010
- 203.829
- 155.798
- 6.838
Bu avatar ne2-2 biten başakşehir maçında delirecektik resmen takım sıçıyordu biz ise foruma girip tek kelime yazamadık..
ama şimdi resmen çağ atladık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu avatar ne2-2 biten başakşehir maçında delirecektik resmen takım sıçıyordu biz ise foruma girip tek kelime yazamadık..
ama şimdi resmen çağ atladık
Riva'dan 2.5 milyar TL. Florya'nın ana parasına dokunamazsın ve dokunulmamalı. Aslantepe projesinin maliyeti de 4 milyar TL 4-5 yılda tamamlanacak. Bonservis harcanmasına bir şey demem belli yaşın altındaki oyuncuya ama maaş bütçesini düşürmeliyiz normalde.Maaş bütçesi artık sıkıntı olmaz bu kadar gelirin varken B.B.'den çıksan sadece 1.1-1.2 m TL yaklaşık 35 m euro faiz ödemiyorsun Riva'dan 5 milyara yakın para bekleniyor Florya projesi var bu zamanda büyürerek büyürsün sabit kalarak hiçbir şey başaramazsın.
Şutlama ayini mi yapacağız?5 ay sonra toplu şutlanma olayı inşallah doğrudur.
Bu avatar ne
Sara Gardi ne alaka? O olsa olurdu fotoğraflarında falan.Sara'yi Gardi'nin aldığını bilmiyordum
Bu beceriksizler kiiiim İngiltere'den topçu almak kiiim.Sara'yi Gardi'nin aldığını bilmiyordum
Valla %10 olan umudum da gittiBu beceriksizler kiiiim İngiltere'den topçu almak kiiim.
Hiç şaşırmıyorum.
Bir yerde okudum yeni.Sara Gardi ne alaka? O olsa olurdu fotoğraflarında falan.
Maaş bütçesi daha düşmez iyi oyunculara sahip olmak istiyorsak bir süre daha böyle devam edecek çünkü çok tercih edilen bir lig değiliz.Riva'dan 2.5 milyar TL. Florya'nın ana parasına dokunamazsın ve dokunulmamalı. Aslantepe projesinin maliyeti de 4 milyar TL 4-5 yılda tamamlanacak. Bonservis harcanmasına bir şey demem belli yaşın altındaki oyuncuya ama maaş bütçesini düşürmeliyiz normalde.
Olsa olduğu her transferdeki gibi resimleri falan olurdu imzalarken yada Sara ile gelirken falan. Ben görmedim öyle bir resmbi yalandır o.Bir yerde okudum yeni.
Kaynağına şu BB'den çıkmak için gerçekten başkanın taburcu olmasını mı beklediklerini bir sorsaydın. Böyle bir saçmalık yapılmış mı gerçekten?