Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın gördük bu adamların ne kadar beceriksiz olduğunu, taksitle şov yapacağım diye 25 milyon Euro istenen adamların peşinden koşup scout ekibinin önerdiği daha uygun fiyatlı Arias gibi oyuncuları da kaçıracaklar.
Mantıklı transfer değil şov peşindeler, sonra da ellerine yüzlerine bulaştırıp suçu da birbirlerine ya da Gardi’ye falan atıyorlar

ikinci başkanımızda cesaret var mı acaba "2 şubata kadar vaktimiz var" açıklamasını tekrar edecek kadar mesela.

yoksa şimdi anlıyor mudur boş cümleler edip - ihtiyarlardan alkış toplayıp - saçma şekilde karşıya laf atmanın ne kadar boş olduğunu ?

ikinci başkanımızda cesaret var mı acaba "2 şubata kadar vaktimiz var" açıklamasını tekrar edecek kadar mesela.

yoksa şimdi anlıyor mudur boş cümleler edip - ihtiyarlardan alkış toplayıp - saçma şekilde karşıya laf atmanın ne kadar boş olduğunu ?
6 subat degil mi ya?

6 subat degil mi ya?
AVL listesi için 2 şubat sanıyorum - ya da 2yi 3e bağlayan gece.

yoksa 13 ocak- 13 şubat sadece lig açısından baktığımızda ama şubat başı ana liglerde bitiyor transfer - kimse elinde kullanacağı adamı salmaz. anca düşünmediklerini verebilir - onlarda zaten "bak bu olur" dedirtecek türden olmaz.

Başkan ameliyat sürecie girdi - tabii ki geçmiş olsun diyeceğiz

ama bu süreçte kulüp resmen el freni çekti her açıdan - hayretlik bir şey.

yönetim kadrosunun ne kadar işbilmez - ne kadar egoist - ne kadar boş olduğunun daha büyük kanıtı olamaz.

artık daha yüksek sesle çare Erden Timur başlanlığı demek geliyor içimden.

yoksa 13 ocak- 13 şubat sadece lig açısından baktığımızda ama şubat başı ana liglerde bitiyor transfer - kimse elinde kullanacağı adamı salmaz. anca düşünmediklerini verebilir - onlarda zaten "bak bu olur" dedirtecek türden olmaz.
Buraya göre 5 i 6 ya baglayan gece

Bayern:Feyenoord macinin haberlerini okudum Almanya'da. Orda Bayern kaleciyi gecemedi, kaleci devlesti gibi seyler okudum.

Bir xG oranlarina baktim. Bayern 2,42-2,70 oranla 0 gol atmis. Bizim kaleci xG 1 oldugunda rahat 2 tane yiyor. Avrupa'da iyi bir kaleci baya fark yaratiyor. Bizimkiler hücumda baya pozisyon harcasalar bile gol atmayi beceriyor. Kalede de orta seviyenin bir tik üstü kaleci olsa, Avrupa'da bir hayli daha basarili oluruz. Suan mesela kalede adam gibi biri olsa, AL'de herhalde 4 belki 6 puanimiz fazla olurdu.

6 Subat

Buraya göre 5 i 6 ya baglayan gece

6'yi 7'e baglayan.

Trabzon’dan Eren’i almaya çalışıyorsun. 3.5 milyon Euro ‘ya taksit yapmaya çalışıyorsun
Eren’i beğendiğimden değil ama hoca sol bek rotasyonu için alternatif oyuncu olarak istemiş
3.5 milyon Euro’yu verip onu bile alamıyorsun
Başkanı Galatasaraylı kulüpten Galatasaray taraftarı olduğu bilinen bir günde transferi bitecek Ahmet Kutucu’yu almamak için başkalarına kaptırmak için pazarlık adı altında kırk takla atıyorsun.

bundan sonraki yıllar iyi olacak diye beklerken bu maaşlarla daha kötü bile olabilir

zaha ziyech batshuayi gibi adamlara verilen paralar korkunç hatta tete oliveira sallai

yusuf jelert zaniolo bonservislerini de saymıyorum

hıh Metin Öztürk bunu bile tam bilmiyor demekki onun lafını referans almıştım..
avrupa listesi 3 subata kadar. Ama ne farkeder sanki birini alabilecekler. Gercekten forumdan 4 kişi toplansak şimdi cıksak 3 güne bunlarda iyi transfer yaparız. Galatasaray bu liseli egosundan ve sadece liselinin kulupte söz sahibi olması hastalıgından kurtulamadıgı sürece asla ilerleyemeyecek. Liseli olmayan birisi yükselince kafasına vuruyorlar. Kulube de toplasan Ali Koç'un fenerbahceye verdiği kadar maddi destek de vermiyorlar.

avrupa listesi 3 subata kadar. Ama ne farkeder sanki birini alabilecekler. Gercekten forumdan 4 kişi toplansak şimdi cıksak 3 güne bunlarda iyi transfer yaparız. Galatasaray bu liseli egosundan ve sadece liselinin kulupte söz sahibi olması hastalıgından kurtulamadıgı sürece asla ilerleyemeyecek. Liseli olmayan birisi yükselince kafasına vuruyorlar. Kulube de toplasan Ali Koç'un fenerbahceye verdiği kadar maddi destek de vermiyorlar.
kesinlikle Liseli kafasıyla bence alakası yok - divan içinde bir elit tabaka merakı var o doğruda , yönetimde görevliyken karakterle alakalı bence.

Koltuğa geldim kahve höpürdeteyim değil tabiri caiz ise eşek gibi çalışmaları lazım.

işini yapan insan olsun yeter - geri kalanı fasa fiso.

Mikautadzenin menajeri gomismiymis? Gomisin menajerlik yaptigi adamin istekleri vs bitmez uzak durulmali

Kış transfer dönemi daha iyi, hiç olmazsa işkence daha kısa sürüyor

kesinlikle Liseli kafasıyla bence alakası yok - divan içinde bir elit tabaka merakı var o doğruda , yönetimde görevliyken karakterle alakalı bence.

Koltuğa geldim kahve höpürdeteyim değil tabiri caiz ise eşek gibi çalışmaları lazım.

işini yapan insan olsun yeter - geri kalanı fasa fiso.
Erden Timur'u apar topar yok etmelerinin tek sebebi bu bence. Yoksa arkadan gelen hatipoglu, kavukcu vs boyle olacagı cok belliydi. Ayrıca gecen yaz bu adamların yaşattıgı skandal bir degil iki degil. Hermososu, zalewskisi vs. liseli olmasalar hala transferle uğrasıyor olma ihtimalleri var mıydı acaba.
Herşeyi geçtim, bu takıma gücü doğrultusunda destek olan taraftar bir öğrenim kurumundan mezun değil diye kulubunun yönetiminde söz sahibi olmak icin üye olamıyor. Bu bile tek başına saçmalık.
Eğer burası lisenin kulubudur ve taraftar sadece izleyicidir diyorlarsa o zaman taraftardan maddi bir beklentileri de olmasın kongre üyelerinden ne ihtiyaçları varsa görsünler. Ama cıkıp taraftara forma alın, bilet alın, loca alın diyorlarsa o zaman iş karar verme noktasına gelince kulup bizim diye gezmeyecekler. Burada da vardır lise mezunu, herkesi aynı kefeye koymuyorum tabiki durumu da değiştirmiyor bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt