Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1737621335106.webp

Okan şu rekoru da kırdı, yok namağlup, yok deplasman serisi vs diyoruz da, Avrupa da Prag tan Friis, Kopenhag tan Neestrup, Feyenoord tan Priske gibi Danimarkalı teknik direktörler kadar ismi geçiyor mudur ? Biz kendi kendimizi gazlıyoruz. Dev aynasında görüyoruz. Top yekün saldır, 90 dakika pres, her maç en az 10 gol atmalıyız, rakip atak yaparsa da bakarız. Kaldı ki yukarıdaki hocaların elinde ki malzeme ile Okan hocanın elindeki malzeme ve ekonomik olanaklar arasında dağlar kadar fark var. Esas transfere teknik direktör olarak ihtiyacımız var. Ne oynadığımız belli değil, bir sistem yok.

Okan şu rekoru da kırdı, yok namağlup, yok deplasman serisi vs diyoruz da, Avrupa da Prag tan Friis, Kopenhag tan Neestrup, Feyenoord tan Priske gibi Danimarkalı teknik direktörler kadar ismi geçiyor mudur ? Biz kendi kendimizi gazlıyoruz. Dev aynasında görüyoruz. Top yekün saldır, 90 dakika pres, her maç en az 10 gol atmalıyız, rakip atak yaparsa da bakarız. Kaldı ki yukarıdaki hocaların elinde ki malzeme ile Okan hocanın elindeki malzeme ve ekonomik olanaklar arasında dağlar kadar fark var. Esas transfere teknik direktör olarak ihtiyacımız var. Ne oynadığımız belli değil, bir sistem yok.
Turkiye ligini kim ne yapsın. Avrupada geçen sene sampiyonlar ligindeki manc ve bayern maçları haric iyi bir sonucumuz ya da oyunumuz yok.

Bu stada giden taraftar da hain oldu iyice.Pankart acacaklarmis bir de.Ben söyleyeyim bu isin sonu 1-2 hafta içinde 2.5 milyon eurodan yeni kontrata gider

Ahmet bakalim bugun hangi formayi giyecek.

Bu stada giden taraftar da hain oldu iyice.Pankart acacaklarmis bir de.Ben söyleyeyim bu isin sonu 1-2 hafta içinde 2.5 milyon eurodan yeni kontrata gider
Muslera yine oynayıp da sıçarsa kuzey ve güney birbirine girer son maçta o havayı hissettim

Turkiye ligini kim ne yapsın. Avrupada geçen sene sampiyonlar ligindeki manc ve bayern maçları haric iyi bir sonucumuz ya da oyunumuz yok.

Bayern ve Manchester maçları Kopenhag, Prag maçlarının zaten gölgesinde kaldı. Bu sene de Young Boys, Skonto ve Kiev ile yenisini ekledi hocamız.

Oha berke özer haberleri gelmiş offfffff

Ahmet bakalim bugun hangi formayi giyecek.
valla yani biraz fener medya itelemesi olarakta bakıyorum iyicene kiev sonucunda her konuda kriz oluşsun diye...

adam GSli sosyal medyaya göre. e anlaşacağın başkan GS li - hem de senden evinde puan almış şekilde , hiç bir algıya açık değil.

bana göre lig dahilinde denenebilecek ve ihtiyacımız olan tek adam. Eren Elmalıya falan bütçe verilsin şahsen istemiyorum ben.

O transferin bizim adımıza bitmesi lazım - hiç olmadı Engin Baytar katkısı versin yeterli zaten.

Ahmet'e en fazla 1m verilmeli. Eger performans gösterirse zaten sözlesmede düzenleme yapilir. Frankfurt haberleride menejer tarafindan atildi büyük ihtimal

Kutucu açıkla
Fb puan kaybetsin

Hayata dönelim azıcık.
Onların bizim puan kaybımızı beklemesi normal de bizim onlardan beklememiz kafamızın değiştiğine işaret bu kafayla devam edersek işimiz zor şuan yapılacak şeyler tedavi yöntemi belli ihtiyaçların hepsi error veriyor sahada zaten yönetim az adam olacak eksik giderecek bizim takımımızda yıldızlarımız var takım oyuncusu eksiğimizi gidersinler yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt