Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.930
- 10.195
- 2.168
Baba Mendy çok ağır.Eren mendy uğurcan bize çok uyardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba Mendy çok ağır.Eren mendy uğurcan bize çok uyardı
Mertens in alternatifi de Enis Bardhi oldumu tamamdırDönemi kiralıklarla geçirecekler. Bildiiğin aurierlere hazır olun
Kompakt oynayamiyoruz. Dun son gole bak 5 kişi kadrajda yok. Her tarafimiz delik sadece bekle alakalı değil yunus geri dönmüyorBu arada yediğimiz gollerin alayı gevşeklik sonucu öne geçtiğimiz bazen 2 farklı öne geçtiğimiz maçlarda yenilen goller.
Stoperi falan acil geçmeli.
Bu takımın sorunu bek, bu tkımın sorunu oyuncular yorulduktan sonra maça giren bazı yetenek fukaraları yüzünden yediğimiz goller.
Yerli + yabancı basabilecek hızlı 2 orta saha lazım olduğunu göremeyecek kdar kör olamaz bir adam.
Yapılması gerekenler
Bek oyuncusu,
parası neyse verip alacağın lemina gibi çok yönlü zeki herif yada maestro gibi her yere basabilecek bir os. Yabancı hakkın var kardeşim gidip 1-2 milyonluk böyle oyuncuyu al gel.
Bir tane de onyekuru tarzı vurup giden kanat.
Osimhen koşarken yanına 2. adamı sokamıyorsun maçların alayında en az 2 golü bu nedenle kaçırıyorsun.
Osimeni koşturup arkaya 1 tane herifi sarkıt bak bakalım boş kaleye kaç gol sallıyorsun.
Koca ekip şunları göremiyor abi.
Yetenek fukarası da olsa bir tane hızlı koşana adam boş kaleye 10+ gol sallar kalan maçlarda.
Bir gazetecinin haber kaynağı sadece yönetici olabilir mi, hiç mi yabancı dil bilen yok bizim muhabirlerde yabancı gazeteciler ile irtibata geçebilecek ya da menajerlerle konuşabilecek. Tepki bundan çıkıyor yönetici hariç haber kaynağı olmayan ve kaynağı gitmesin diye yalakalık yapan gazeteciler linclenmeyi hak eder.Muhabirlere fazla yüklenmemek lazım. Yönetici bitti diyorsa ne yapsınlar.
Doue bile gerçekten bitmiş
Tabii önceden inanılmaz başarılarımız vardı, geldi batırdı her şeyi.Okansız bir gsye kavuşmaya
Gsyi başarıdan başarıya koşturmaya
Avrupada kepaze olmamaya
Leş ligde 800 milyar euroluk kadroyla maçların %98ini ıkına ıkına tek farklı kazanıp kurdeşen dökmemeye
Çok az kaldı inanıyorum
O bodrum şarkısını söylüyorMertens in alternatifi de Enis Bardhi oldumu tamamdır
Tottenham maçından beri baya gözlemlediğim attığımız gollerin çoğu ya Sanchez ve Apo'nun duran toplardaki hava hakimiyeti sayesinde yada ön hattın bireysel becerisi ( özellikle hız ) sayesinde. Hiçbir veriye bakmadım bu arada. Ne ön alan baskısı yapabiliyoruz artık eskisi gibi ne de set hücumu oynayabiliyoruz tam anlamı ile.Bu arada yediğimiz gollerin alayı gevşeklik sonucu öne geçtiğimiz bazen 2 farklı öne geçtiğimiz maçlarda yenilen goller.
Stoperi falan acil geçmeli.
Bu takımın sorunu bek, bu tkımın sorunu oyuncular yorulduktan sonra maça giren bazı yetenek fukaraları yüzünden yediğimiz goller.
Yerli + yabancı basabilecek hızlı 2 orta saha lazım olduğunu göremeyecek kdar kör olamaz bir adam.
Yapılması gerekenler
Bek oyuncusu,
parası neyse verip alacağın lemina gibi çok yönlü zeki herif yada maestro gibi her yere basabilecek bir os. Yabancı hakkın var kardeşim gidip 1-2 milyonluk böyle oyuncuyu al gel.
Bir tane de onyekuru tarzı vurup giden kanat.
Osimhen koşarken yanına 2. adamı sokamıyorsun maçların alayında en az 2 golü bu nedenle kaçırıyorsun.
Osimeni koşturup arkaya 1 tane herifi sarkıt bak bakalım boş kaleye kaç gol sallıyorsun.
Koca ekip şunları göremiyor abi.
Yetenek fukarası da olsa bir tane hızlı koşana adam boş kaleye 10+ gol sallar kalan maçlarda.
Sezonun başından ber diyorum.Kompakt oynayamiyoruz. Dun son gole bak 5 kişi kadrajda yok. Her tarafimiz delik sadece bekle alakalı değil yunus geri dönmüyor
Beşiktaşta defansttaki adamlara bak hiçbirinin almazsın bize. Onlar bile doğru oyun ve kompakt oynadılar dün. Bizim en büyük sorunumuz hoca sorunu. İlla başımıza bir felaket gelecek öyle anlayacagiz
Okanın yüzünden 3-1 maç öndeyiz biz kontrole dönenim derken ileride 6 kişi basıyor.Sezonun başından ber diyorum.
Tüm savunma hattı nasıl olsa atıyoruz diye çabalamayı bırakıyor.
Kale önünde ayağını uzatmak istemeyen kafaya çıkmayan adamlar var. Hoca mevzusuna katılıyorum, floryayı toplayacak bir profil lazım bize acilen.
dönen hiçbir topu toplayamayan takım mı olur? bu takımın ana sorunu takım boyu/genişliği ve dönenleri toparlayacak oyuncu eksikliğiSezonun başından ber diyorum.
Kale önünde ayağını uzatmak istemeyen kafaya çıkmayan adamlar var. Hoca mevzusuna katılıyorum, floryayı toplayacak bir profil lazım bize acilen.
Bu transferde rakibimiz yok diyebiliriz artık.dün koltuk değneği ile çıkmış stadyumdan.
takım ölü ölü. bahane değil ama pestilleri çıktı 12-13 kişi ile 3 kulvarda sürekli sahada olmaktan. Eğer doğruysa hocanın ortasaha ve diğer eksik mevkilere yazın transfer istememesi bunun sebebi yok hoca istedi ama yönetim alamadı ve faydasızları gönderemediyse de yönetimin.Sezonun başından ber diyorum.
Açılın yeni boey buldum @İbo Hatibo @Utkucan
![]()
Brooke Norton-Cuffy - Player profile 25/26
Brooke Norton-Cuffy, 22, from England ➤ Genoa CFC, since 2024 ➤ Right-Back ➤ Market value: €15.00m ➤ * 12/01/2004 in London, Englandwww.transfermarkt.com