Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yediğimiz gollerin alayı gevşeklik sonucu öne geçtiğimiz bazen 2 farklı öne geçtiğimiz maçlarda yenilen goller.

Stoperi falan acil geçmeli.
Bu takımın sorunu bek, bu tkımın sorunu oyuncular yorulduktan sonra maça giren bazı yetenek fukaraları yüzünden yediğimiz goller.

Yerli + yabancı basabilecek hızlı 2 orta saha lazım olduğunu göremeyecek kdar kör olamaz bir adam.

Yapılması gerekenler
Bek oyuncusu,
parası neyse verip alacağın lemina gibi çok yönlü zeki herif yada maestro gibi her yere basabilecek bir os. Yabancı hakkın var kardeşim gidip 1-2 milyonluk böyle oyuncuyu al gel.
Bir tane de onyekuru tarzı vurup giden kanat.
Osimhen koşarken yanına 2. adamı sokamıyorsun maçların alayında en az 2 golü bu nedenle kaçırıyorsun.

Osimeni koşturup arkaya 1 tane herifi sarkıt bak bakalım boş kaleye kaç gol sallıyorsun.

Koca ekip şunları göremiyor abi.
Yetenek fukarası da olsa bir tane hızlı koşana adam boş kaleye 10+ gol sallar kalan maçlarda.

Fm de bile denge, pozitif, hücum ağırlıklı, aşırı hücum ağırlıklı seçenekleri var. Skora göre oynarken mutlaka değiştiriyoruz. Okan hoca aşırı hücum ağırlıklı olarak başlıyor skor her ne olursa olsun maçı aşırı hücum ağırlıklı ile bitirmeye çalışıyor. Bunu Fm de biz yapmıyoruz. Uyarı geliyor, Mertens in yürüyecek hali kalmadı, Yusuf ile değiştirebilirsiniz diye.

Bu arada yediğimiz gollerin alayı gevşeklik sonucu öne geçtiğimiz bazen 2 farklı öne geçtiğimiz maçlarda yenilen goller.

Bu takımın sorunu bek, bu tkımın sorunu oyuncular yorulduktan sonra maça giren bazı yetenek fukaraları yüzünden yediğimiz goller.

Yerli + yabancı basabilecek hızlı 2 orta saha lazım olduğunu göremeyecek kdar kör olamaz bir adam.

Yapılması gerekenler
Bek oyuncusu,
parası neyse verip alacağın lemina gibi çok yönlü zeki herif yada maestro gibi her yere basabilecek bir os. Yabancı hakkın var kardeşim gidip 1-2 milyonluk böyle oyuncuyu al gel.
Osimhen koşarken yanına 2. adamı sokamıyorsun maçların alayında en az 2 golü bu nedenle kaçırıyorsun.

Osimeni koşturup arkaya 1 tane herifi sarkıt bak bakalım boş kaleye kaç gol sallıyorsun.

Yetenek fukarası da olsa bir tane hızlı koşana adam boş kaleye 10+ gol sallar kalan maçlarda.
Kompakt oynayamiyoruz. Dun son gole bak 5 kişi kadrajda yok. Her tarafimiz delik sadece bekle alakalı değil yunus geri dönmüyor

Beşiktaşta defansttaki adamlara bak hiçbirinin almazsın bize. Onlar bile doğru oyun ve kompakt oynadılar dün. Bizim en büyük sorunumuz hoca sorunu. İlla başımıza bir felaket gelecek öyle anlayacagiz

Muhabirlere fazla yüklenmemek lazım. Yönetici bitti diyorsa ne yapsınlar.
Doue bile gerçekten bitmiş
Bir gazetecinin haber kaynağı sadece yönetici olabilir mi, hiç mi yabancı dil bilen yok bizim muhabirlerde yabancı gazeteciler ile irtibata geçebilecek ya da menajerlerle konuşabilecek. Tepki bundan çıkıyor yönetici hariç haber kaynağı olmayan ve kaynağı gitmesin diye yalakalık yapan gazeteciler linclenmeyi hak eder.

Okansız bir gsye kavuşmaya
Gsyi başarıdan başarıya koşturmaya
Avrupada kepaze olmamaya
Leş ligde 800 milyar euroluk kadroyla maçların %98ini ıkına ıkına tek farklı kazanıp kurdeşen dökmemeye

Çok az kaldı inanıyorum
Tabii önceden inanılmaz başarılarımız vardı, geldi batırdı her şeyi.

Okan gittikten sonra çok iyi bir yönetim ve adam gibi bir teknik direktör gelmezse bugünleri aramamamız imkansız. Hatta aynı yönetim aynı şekilde devam ederse darmadağın olduğumuz 8. 13. olduğumuz sezonlara geri döneceğiz. Bağıra çağıra geliyor o rezil olacağımız sezonlar ama işte bir türlü görmek istemiyorsunuz.

Yapılması gerekenler
Bek oyuncusu,

Tottenham maçından beri baya gözlemlediğim attığımız gollerin çoğu ya Sanchez ve Apo'nun duran toplardaki hava hakimiyeti sayesinde yada ön hattın bireysel becerisi ( özellikle hız ) sayesinde. Hiçbir veriye bakmadım bu arada. Ne ön alan baskısı yapabiliyoruz artık eskisi gibi ne de set hücumu oynayabiliyoruz tam anlamı ile.

Uzun zamandır kötü oynuyoruz. Eskiden kötü oynadığımız maçları savunma eforu sayesinde kotarıyorduk. Şimdi o da düşüş gösterince özellikle Apo ve Kaan Muslera üçgeninde ki rezalet performans artık skora yansımaya başladı.

Atanımız yok yetenekli ama yüzdeli atamıyor. Tutanımız rezalet bir halde. E bu durum normal.

Kompakt oynayamiyoruz. Dun son gole bak 5 kişi kadrajda yok. Her tarafimiz delik sadece bekle alakalı değil yunus geri dönmüyor

Beşiktaşta defansttaki adamlara bak hiçbirinin almazsın bize. Onlar bile doğru oyun ve kompakt oynadılar dün. Bizim en büyük sorunumuz hoca sorunu. İlla başımıza bir felaket gelecek öyle anlayacagiz
Sezonun başından ber diyorum.
Tüm savunma hattı nasıl olsa atıyoruz diye çabalamayı bırakıyor.
Kale önünde ayağını uzatmak istemeyen kafaya çıkmayan adamlar var. Hoca mevzusuna katılıyorum, floryayı toplayacak bir profil lazım bize acilen.

Kale önünde ayağını uzatmak istemeyen kafaya çıkmayan adamlar var. Hoca mevzusuna katılıyorum, floryayı toplayacak bir profil lazım bize acilen.
Okanın yüzünden 3-1 maç öndeyiz biz kontrole dönenim derken ileride 6 kişi basıyor.

dönen hiçbir topu toplayamayan takım mı olur? bu takımın ana sorunu takım boyu/genişliği ve dönenleri toparlayacak oyuncu eksikliği

sa

kimi almadik

takım ölü ölü. bahane değil ama pestilleri çıktı 12-13 kişi ile 3 kulvarda sürekli sahada olmaktan. Eğer doğruysa hocanın ortasaha ve diğer eksik mevkilere yazın transfer istememesi bunun sebebi yok hoca istedi ama yönetim alamadı ve faydasızları gönderemediyse de yönetimin.

uyduruk transfer haberi bile yok zira bir calisma olmadigi ortaya cikti. eylül'den bu güne hic bir sey degismemis, degisecek gibi de durmuyor.

hatipibrahim, kavukcu ve maruf üclüsü derhal istifa etmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt