Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlatamiyorum galiba, benim mesaji iyi okudun mu? Oyuncularla ger gun toplantiya giren teknik adam oldugundan ve otorite eksikliginden dolayi buyuk kulup hocasi degil gorusu olustu Feyenoord kulubunde. Dunku maci izleyip napacagiz ben sana sezon basindan beri olan izlenimi aktariyorum, boyle hocalar buyuk kuluplerde fazla barinamiyor tipik Bundesliga veya Fransa liginde orta derece takimlarin hocaligini yapar.

Cok iyi bir adammis yani futbolcular seviyor deniliyor burada ama sorun futbolcularin sevip sevmemesi degil, takima oyunsal anlamda birsey vermiyor genel olarak dunku maci ayri degerlendirmek gerek. Bizde ona bakarsak Bayern ve Tottenham maclarinda ezici oyun oynadik, simdi Okan Buruk'u Inter'e alalim diyen olmus mudur Italya'dan?

Sen maçı izlememişsin.Oyunsal anlamda bir şey katmayan hoca o feyenord kadrosuna öyle top oynatamaz.Bunları nerden duyuyorsun öğreniyorsun bilmiyorum ama başka fikirleri boşverip kendin izleyip kendin karar versen daha sağlıklı olur.Feyenord kulübünde oluşan görüş onların kuruntusu da olabilir.O görüşü bir done olarak almak bir kıstada değil ayrıca

Otorite eksikliği dediğin şeyi bizim takımın maçlarında görüyorum icardinin musleranın artisliklerini adamına göre verilen izinleri vs vs daha çokça da sayılabilir.

Bu adam 45 46 yaşında daha sanırım ve futbolcularla arasının iyi olması bence otoritesinden daha önemli ve bu sebepten dolayı okanı da eleştirmedim çünkü her adamın yoğurt yiyişi başkadır.Biz izleyici sonuca odaklıyız en nihayetinde

Otoritenin kralı diyebileceğin fatih terim gibi bir adam allahın arabına eyvallah çekiyor rezil olmak pahasına

Ayrıca biz hiçbir zaman dünki feyenordun bayerne karşı oynadığı gibi oynamadık

Bizim maçlarımız sürekli kaos gerilim içinde geçen biraz günümüzde olursak bişeyler başardığımız ve sadece bizler için tarihi ama çoğunluk için kaos maçından ibaret hatırlanmayan maçlardı o dediğin bayern ve tottenham maçıda dahil

Sen maçı izlememişsin.Oyunsal anlamda bir şey katmayan hoca o feyenord kadrosuna öyle top oynatamaz.Bunları nerden duyuyorsun öğreniyorsun bilmiyorum ama başka fikirleri boşverip kendin izleyip kendin karar versen daha sağlıklı olur.Feyenord kulübünde oluşan görüş onların kuruntusu da olabilir.O görüşü bir done olarak almak bir kıstada değil ayrıca

Otorite eksikliği dediğin şeyi bizim takımın maçlarında görüyorum icardinin musleranın artisliklerini adamına göre verilen izinleri vs vs daha çokça da sayılabilir.

Bu adam 45 46 yaşında daha sanırım ve futbolcularla arasının iyi olması bence otoritesinden daha önemli ve bu sebepten dolayı okanı da eleştirmedim çünkü her adamın yoğurt yiyişi başkadır.Biz izleyici sonuca odaklıyız en nihayetinde

Otoritenin kralı diyebileceğin fatih terim gibi bir adam allahın arabına eyvallah çekiyor rezil olmak pahasına

Ayrıca biz hiçbir zaman dünki feyenordun bayerne karşı oynadığı gibi oynamadık

Bizim maçlarımız sürekli kaos gerilim içinde geçen biraz günümüzde olursak bişeyler başardığımız ve sadece bizler için tarihi ama çoğunluk için kaos maçından ibaret hatırlanmayan maçlardı o dediğin bayern ve tottenham maçıda dahil
Kardesim , ben Hollanda'da yasiyorum buradaki spor haberlerinde kac gundur bu durum konusuluyor. Neyse adami begenebilirsin ama uzaktan bir macina gore yorum yapiyorsun suan. Burada neler konusuldugunu bilmiyorsun onu anlatmaya calistim sana.

Ayrica Feyenoord kulubu icinden gelen ses tabi ki onemli sonucta sezon basindan beri orada calisiyor adam ve genel performansini begenmiyor adamlar, oyunsal anlamda da elestiriler var zaten. Bir macla herseyi ozetleyemeyiz.

40-45 milyon euro gelirden oluyorsun + yine fiziksel olarak yorucu maçlara çıkıyorsun + daha kaliteli transferler yapma olasılığını çöpe atıyorsun ve lig de tehlikeye giriyor. domino taşı gibi bir etki.
+ oyuncularının değeri x2 artıyor

Seten para için yapmayacağı şey yok. Fb yönetiminin PR'cı ve avukatı gibi zaten kendisi. Haberlerine her daim şüphe ile bakmak gerek.

Bu Atletico da tramvaya girmişmidir acaba dün akşamdan sonra. Onlarınki çok daha büyük bi skandal

Hüseyin Kıyıcı: "Erden Timur zamanında sorumluyu biliyorduk, başarılıyı da başarısızı da kendisine yazıyorduk. Şimdi kim sorumlu? İbrahim Hatipoğlu mu Abdullah Kavukçu mu? Galatasaray böyle yönetilmez, boşluk kaldırmaz Galatasaray yönetimi."

Doğru demiş, hepsinin gönlü olsun diye sportif aşye 300 tane adam doldurdu hepsi birbirinin arkasından iş çeviriyor.

bu yönetimle başarılı olunması gerçekten büyük mucize.

gomis bana hic samimi gelmiyor hep bi sinsilik hissediyorum kendisinde

Bizimkilere de bahane çıktı emerson geliyordu sakatlandı kısmet diye haber salınır 1-2 saate

Seten para için yapmayacağı şey yok. Fb yönetiminin PR'cı ve avukatı gibi zaten kendisi. Haberlerine her daim şüphe ile bakmak gerek.

Hadi o yalancı, yahu be kardeşim Micanın menejerini tanımayan bizim muhabirlere ne demeli, 1 aydır Mica aşşa Mica yukarı,onla yatıp kalkıp haber yapıyolar, adamın menejerini tanımıyolar, olaya bak :asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt