Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue transferini de bu Götmen isimli herif bozmuş, benden duymuş olmayın.

Hem Doue'yi alamadık hem o 20 kiloluk herif sağ bekimizde

Gel lan buraya @Samet Nalbant çık hesap ver Jelert transferi için Danimarkalı Ferdi diye kafa açtın günlerce

Biz en azından temposu atletikliği falan iyi dedik
Ağabey hg
Sen yokken bana sürekli ban attilar
Sikayetciyim

1737640735491.webp

Transferler nerede?

Cok kotu kadro planlamasi
Sana da giricem bir yerleşeyim şu foruma

Galatasaray şahıslara muhtaç değildir ha

Sen ve senin gibiler yüzünden bu hatip maruf kavuk gibi herifler hayatımızı kaydırıyor aylardır.

30 dakika içinde forumla vedalaş.

Renktaş tek tek isim isim bakıp konuşsak da bir yere varamayacağımız bir konu. O yüzden biraz daha sade cevap vermeye çalışayım.

Normal değil evet ama söylediğin kadar anormal de değil.

Wan-Bissaka'dan Jelert'e geçmek son derece anormalken, Seferovic'in tutmayacağını hızlıca fark edip acaba idare eder miyiz diye düşünmeden hemen müdahale etmek de normal. Hatta normalden de öte, çok yerinde oldu.

Yani sen diyorsun ki FM mi oynuyoruz da o gelsin bu gitsin, adamlar gelmeden önce sen adam gibi araştırmıyor musun ya da kulüpten birileri araştırmıyor mu, evet haklısın. Bu kadar ani dönüşler olmamalı ama elimiz o kadar esnek değil bizim. Geçen Erden Timur da anlattı ya, bonservise harcayacak belli bir paramız vardı, biz de o sebepten daha çok bonservissizlere gittik diye. Okan da madem durum bu, şu şu adamlar bize uyar getirelim diyor. Ki kağıt üstünde baktığın zaman gerçekten çok iyi oyuncular gibi duruyor ama sahada ne verdiler diye bakıyorsun, yıllık ücretlerine, sözleşme detaylarına bakıyorsun facia. Şimdi sahada verim alamadığı için Okan'ı eleştirebiliriz ama yönetim bizim imkanlarımız bunlar demiş, Okan da o imkanlar dahilinde kadro kurmuş diye, harcanılan her kuruşun hesabını Okan'dan sormak da vicdansızlık oluyor.

Konu sadece transfer yapmak, maçlarda takımın başında durmak değil. Bunlar sadece bizim kısmen gördüğümüz taraflar. Biz şimdi senede 5-10 milyon Euro para kazanan adamlarla konuşsak hangisi bizi sallar. Bu adam iyi insan idare ediyor ve iyi kadro yönetiyor, oyuncu grubuyla arası iyi bunu kabul etmek lazım. Çoğu teknik direktör bunu yapamıyor, bu öyle dışarıdan gördüğümüz gibi basit bir olay değil. Ve ben bu adamın forma dağıtımında adaletsiz olduğuna da kesinlikle katılmıyorum, kimisi sürekli bunu iddia ediyor o yüzden söylüyorum

Çok sıkıntılı taraflar var, harcadığın paranın karşılığını alamamak var, Avrupa'da olması gerekenin daha kötüsü bir durum var, Young Boys rezillikleri zaten başlı başına yer kaplıyor. Bunların hepsini kabul ediyorum ama Okan bir gitse dertlerimizin çoğu gidecek kafası çok yanlış ve çocukça. Hepimiz yıllardır ne sezonlar izledik, ne kadrolar gördük, ne oyunlar gördük. Bu adam öyle ya da böyle bu sezon bize ortalama olarak iyi bir futbol izletti. Ben neredeyse hiçbir şey oynamayıp şampiyonluğa yarıştığımız sezonları artık izlemek istemiyorum.

Bu arada kısa yazayım dedim yine uzun oldu kusura bakma :asd:
Estağfurullah ben de kısaca cevap vereyim

Seferoviçin tutmayacağını görüp müdahale etmek normal,olağan falan değil

Anormal durumu mümkün olduğunca normale döndürmeye çalışmak durumu normalleştirmez,zarardan kar yaptığında kar etmezsin sadece zararı azaltırsın,zar

Bissakadan jelerte sen ben geçmedik,bissaka pek mümkün değildi zorlandı ve olmadı,2.sıradaki doue de olmayınca 3.sıradaki jelert alındı,jelerti istemiyosan istemez listeye yazmazsın,alınmasını isteyip sonra kötü çıkınca 1.sırada değildi demek ne demek,e 10m euro noldu,nolacak?Bu kadar kolay mı ,jelert derken bu sadece 1 örnek,3 senedir 70 adam alındıysa 60ı patlak çıktı,bir gün zaman bulursan şurdaki çöpe giden parayı elini vicdanına koyarak bi hesapla,biz 7-8 sene önce ffp kıskacındaydık uefadan ceza yedik,para yok diye doğru dürüst transfer yapamadık kaç tane sezonu çöpe atmak zorunda kaldık,sattığın kadar al zımbırtısı yüzünden hamle yapamadık,kaç senedir bb den çıkamıyoruz,o hesapladığın çöpe atılan parayı bu yazdıklarımı okuyarak düşündüğünde ulan haklısın ya bu herif ne yapmış öyle diyeceğine eminim,fecaat bir skandal var ortada tolere edilemeyecek seviyede hem de,ndombeleyi tüm sezon kulübede oturttun 4m euro ziyeşi bu sene kulübede bile oturtamadın 4-5 m euro maaşı varmış sergioya gitsin diye 5 ateşledin şu üçü vergisiz primsiz bilmemnesiz 15 yapıyor bak sadece 3 isim saydım daha saymaya çekiniyorum tansiyonum fırlıyo

Elimizin esnek olmaması 2.sene için geçerli,orda da gerçi neyse diyemeyiz bonservissiz isimlere gittik ama jeme,bilal kısaya,jose rodriguez falan gitmedik, zaha,ziyech,tete,ndombele,angelino geldi,kısıtlıyken bile kısıtsızmışız aslında gelen isimlere ve harcanan paraya baktığımızda

Oyuncu grubuyla arası iyi yorumuna da katılmıyorum,aslında iletişimi iyi diyenlerden biri de bendim hatta tek ve en iyi özelliği diyip söylüyodum da o da kolpa,sergio ve gomisle kavga eden bu,zaha bi konuşsa kimbilir neler anlatacak,ziyeş daha gitmeden konuştu,angelino yaka silkmiş,kerem nelson demirbay bats mats daha örnekler çoğaltılır,sabah akşam izin vermek iyi iletişim kuruyo anlamına gelmez

Forma adaleti var derken?icardiyi muslerayı kesemedi nasıl var, berkanın oynaması gerekirken küsmesin diye demirbayı oynatan birinden bahsediyoruz,gökdeniz saniye süre bulamazken ayhandan dolayı efeyi oynatıyo,zahaya çat diye neşteri vuran adam korkusundan yapması gerekenleri yapamıyo,icardiyi kesemez kesmemek için 3lüye dönecek dediğimizde hayır hep 3lü istiyodu dediler,adam sakatlandı 3lüyü temelli terkettik hangi forma adaleti,adaletsiz olduğunu farkeden bats salmaz mı tabi salar sen de 4 ay önce yıllık 4m verdirip aldırdığın adamı adamdan sayamayıp oyuna sokacak oyuncum yok der dert yanarsın

Disiplinsizlik almış başını gitmiş mesela icardi konusunda yasaklıyım yazamıyorum bazı arkadaşlar sizene adam sakat gezer tozar demiş,ziyeşte napıyo belli değil,bunlar kafasına göre gezip tozamaz,sizene falan da kazın ayağı öyle değil,takımdaki 20 oyuncu tabiri caizse it gibi idman maç yaparken bu ikisinin kafasına göre takılması diğerlerinin performansını azaltır,kasmama başlar,ya da sallaiye 2.5 verildi kimse sizene var veriyoruz diyemez,sallaiye 2.5 verirsen bugün yunus da o parayı ister mukavele uzatmaz,kutucu da şu kadar para istiyorum der imzalamaz,her şey birbiriyle ilintili aslında,burda bile dün üye olmuş birisi 20 senelik üye için o da aynı şeyi yaptı niye ceza almadı yazabiliyor,herkes eşit olmak ister,sizene diyenlerin dünyadan haberi yok,çalıştığı yerde patron 2dk dinlensin içinden sitem eder burda kaytaranları aklamak için sizene kimse rahatsız olmuyo çekiyor

Son olarak iyi futbol oynadığımız kısmına da hiç katılmıyorum,çünkü biz futbol falan oynamıyoruz,gol atmak iyi oynuyoruz anlamına gelmez,pres oyunu oynuyoruz sananlar da yanılıyo,ilerde top kapmaktan bi haber 6 kişiyi rakip kaleciye bastırmak pres mres değil tamamen salaklıktır,o yüzden orta sahan 3 senedir bomboş,pres dediğin oyun ftnin 2012 de1 sene oynattığı oyundu,tudorun gümleyene kadar oynattığı oyundu

Teknik ekip,yönetim ve takımda çok ciddi iş bilmezlik,disiplinsizlik ve har vurup harman savurma var,müdahale edilmezse bayır aşağı gidecez

Kısaca özetlemeye çalıştım 🙏

2 gündür Zaha videoları izliyorum nedenini bilmeksizin.

Sana da giricem bir yerleşeyim şu foruma

Galatasaray şahıslara muhtaç değildir ha

Sen ve senin gibiler yüzünden bu hatip maruf kavuk gibi herifler hayatımızı kaydırıyor aylardır.

30 dakika içinde forumla vedalaş.

E degil zaten?

Isine iyi yapin kalir, yapamayan gider.

Sami dün Emerson'u izlerken çok iyi taç attı dedi adam 3'ncü dakika sakatlandı. :asd:

Fabrizio Romano:"Emerson Royal'ın Galatasaray ile olan anlaşması ileri aşamadaydı ancak sakatlığı nedeniyle sözleşmenin feshedilmesi ve önümüzdeki 6/8 hafta boyunca sahalardan uzak kalması bekleniyor."

Ağabey her maç ortalama 2+ gol yememiz olayına ne diyorsun, kafayı yedik artık :asd:
Orta sahanın ve top kapacak oyuncunun varlığını reddeden, önde basmak dışında top kapmayı beceremeyen ve herkesi ofansif oynatan bir zihniyet varken farklı bir şey beklenemezdi. Kalemizdeki duygusal kova da etken tabii.

Abdülldeki düşüşün sebebi belli oldu. Yaza kadar toplayamaz bu diyim. İlk çocuk doğduğunda da dibe vurmuştu herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt