Estağfurullah ben de kısaca cevap vereyim
Seferoviçin tutmayacağını görüp müdahale etmek normal,olağan falan değil
Anormal durumu mümkün olduğunca normale döndürmeye çalışmak durumu normalleştirmez,zarardan kar yaptığında kar etmezsin sadece zararı azaltırsın,zar
Bissakadan jelerte sen ben geçmedik,bissaka pek mümkün değildi zorlandı ve olmadı,2.sıradaki doue de olmayınca 3.sıradaki jelert alındı,jelerti istemiyosan istemez listeye yazmazsın,alınmasını isteyip sonra kötü çıkınca 1.sırada değildi demek ne demek,e 10m euro noldu,nolacak?Bu kadar kolay mı ,jelert derken bu sadece 1 örnek,3 senedir 70 adam alındıysa 60ı patlak çıktı,bir gün zaman bulursan şurdaki çöpe giden parayı elini vicdanına koyarak bi hesapla,biz 7-8 sene önce ffp kıskacındaydık uefadan ceza yedik,para yok diye doğru dürüst transfer yapamadık kaç tane sezonu çöpe atmak zorunda kaldık,sattığın kadar al zımbırtısı yüzünden hamle yapamadık,kaç senedir bb den çıkamıyoruz,o hesapladığın çöpe atılan parayı bu yazdıklarımı okuyarak düşündüğünde ulan haklısın ya bu herif ne yapmış öyle diyeceğine eminim,fecaat bir skandal var ortada tolere edilemeyecek seviyede hem de,ndombeleyi tüm sezon kulübede oturttun 4m euro ziyeşi bu sene kulübede bile oturtamadın 4-5 m euro maaşı varmış sergioya gitsin diye 5 ateşledin şu üçü vergisiz primsiz bilmemnesiz 15 yapıyor bak sadece 3 isim saydım daha saymaya çekiniyorum tansiyonum fırlıyo
Elimizin esnek olmaması 2.sene için geçerli,orda da gerçi neyse diyemeyiz bonservissiz isimlere gittik ama jeme,bilal kısaya,jose rodriguez falan gitmedik, zaha,ziyech,tete,ndombele,angelino geldi,kısıtlıyken bile kısıtsızmışız aslında gelen isimlere ve harcanan paraya baktığımızda
Oyuncu grubuyla arası iyi yorumuna da katılmıyorum,aslında iletişimi iyi diyenlerden biri de bendim hatta tek ve en iyi özelliği diyip söylüyodum da o da kolpa,sergio ve gomisle kavga eden bu,zaha bi konuşsa kimbilir neler anlatacak,ziyeş daha gitmeden konuştu,angelino yaka silkmiş,kerem nelson demirbay bats mats daha örnekler çoğaltılır,sabah akşam izin vermek iyi iletişim kuruyo anlamına gelmez
Forma adaleti var derken?icardiyi muslerayı kesemedi nasıl var, berkanın oynaması gerekirken küsmesin diye demirbayı oynatan birinden bahsediyoruz,gökdeniz saniye süre bulamazken ayhandan dolayı efeyi oynatıyo,zahaya çat diye neşteri vuran adam korkusundan yapması gerekenleri yapamıyo,icardiyi kesemez kesmemek için 3lüye dönecek dediğimizde hayır hep 3lü istiyodu dediler,adam sakatlandı 3lüyü temelli terkettik hangi forma adaleti,adaletsiz olduğunu farkeden bats salmaz mı tabi salar sen de 4 ay önce yıllık 4m verdirip aldırdığın adamı adamdan sayamayıp oyuna sokacak oyuncum yok der dert yanarsın
Disiplinsizlik almış başını gitmiş mesela icardi konusunda yasaklıyım yazamıyorum bazı arkadaşlar sizene adam sakat gezer tozar demiş,ziyeşte napıyo belli değil,bunlar kafasına göre gezip tozamaz,sizene falan da kazın ayağı öyle değil,takımdaki 20 oyuncu tabiri caizse it gibi idman maç yaparken bu ikisinin kafasına göre takılması diğerlerinin performansını azaltır,kasmama başlar,ya da sallaiye 2.5 verildi kimse sizene var veriyoruz diyemez,sallaiye 2.5 verirsen bugün yunus da o parayı ister mukavele uzatmaz,kutucu da şu kadar para istiyorum der imzalamaz,her şey birbiriyle ilintili aslında,burda bile dün üye olmuş birisi 20 senelik üye için o da aynı şeyi yaptı niye ceza almadı yazabiliyor,herkes eşit olmak ister,sizene diyenlerin dünyadan haberi yok,çalıştığı yerde patron 2dk dinlensin içinden sitem eder burda kaytaranları aklamak için sizene kimse rahatsız olmuyo çekiyor
Son olarak iyi futbol oynadığımız kısmına da hiç katılmıyorum,çünkü biz futbol falan oynamıyoruz,gol atmak iyi oynuyoruz anlamına gelmez,pres oyunu oynuyoruz sananlar da yanılıyo,ilerde top kapmaktan bi haber 6 kişiyi rakip kaleciye bastırmak pres mres değil tamamen salaklıktır,o yüzden orta sahan 3 senedir bomboş,pres dediğin oyun ftnin 2012 de1 sene oynattığı oyundu,tudorun gümleyene kadar oynattığı oyundu
Teknik ekip,yönetim ve takımda çok ciddi iş bilmezlik,disiplinsizlik ve har vurup harman savurma var,müdahale edilmezse bayır aşağı gidecez
Kısaca özetlemeye çalıştım