Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emperyalist yalı çocuğu kafayı sıyırmış galiba dünyada ki bütün oyunculara talip olmuşlar. Traore diye birini istiyorlarmış. Kimdir bilmiyorum,9 milyon euro teklif etmişler.

manyak para döküyor. Bu sene de şampiyon olamazsa seneye sanırım 500 m euro falan harcayacak

Konya maçında halen Kaan sağ bek oynarsa muhtemelen ciddi şekilde maçı bile izlemem totem yapmalık bir durumda kalmaz.

kayseri alamaz onu
videoplayback (2).gif

Ali Koc 9 yildir baskanlik yapan dogustan zengin bir herif. Adam her sene 15-20 transfer yapiyor belki de totalde.

1 yildir yasanan transfer kepazeliklerini örtmek icin bu sacma sapan paralar harcayan adamin gücüne vurgu yapan besleme habercilere inanmamak gerekir. 2 gündür Gardi'ye sallattiran beceriksizlerin istifa etmesi gerekiyor.

Senelerdir eksiğimiz belli neredeyse yav
Kepazelik diz boyu , çıldırmadan edemiyor insan
Esas mevkii sağ bek olan (üfleyince uçmayacak kivamda olan ) bir futbolcu , stoper ve orta saha istedik
2 ay Mikautadze ile oyaladilar. Skriniar tamam deyip oyaladilar
Yalan ağızlarına yuva yapmış
3 senedir de bankalar birliği diyorlar
Ya sabır ya selamet yav

Doğru

Ama ribaundları topluyor diye övülüyor Sallai

Buna ne dersin?
Sinan dedi di mi onu

Hatta Berkan da övüldü o konuda ki Berkan vasat, ucuz bir yerli oyuncu. Sallai yıldız oyuncu bedellerine kulübümüze gelmiş bir adam.

Daha komiği biri stoper biri sağ bek oynarken yapıyor bunu ama o çok bilmiş Sinan ya bunların biri orta saha biri kanat, esas görevlerini ne kadar iyi yapıyorlar demiyor.

Bunun gibiler yüzünden takımda akıl kalmadı, atletik diye alınan adamlardan da bir fayda sağlanamıyor.

bi düşersek toparlanamayız

herif medya tff hepsini elinde oynatıyor yapmadığı şerefsizlik şike kalmadı

işin komiği bunları da bizim yaptığımızı söylüyor kodum şikecileri
Bizi bizimkilerden başkası düşüremez kanka

Erden başkanı yollayarak kendi kendimize kazık attık resmen

Kulübün ağır topları mayısta olaya el atıp sağlam bi yönetim çıkarmalılar

Hatip kavukçu falan nedir ya ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt