Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran Resmi 2025-01-23 17.55.07.webp

Samsun maçında totalde 4 kişiyi ceza sahasına sokmuşuz. Son maçlarda da 1 tane adam sokuyoruz.

Bu arada ceza sahasına giren adamlar Osimhen, Abdülkerim, Sanchez, Yunus.

Şu olay kada komik az durum vardır. Götümüz kalkık diye bu yüzden diyorum işte herkes halı saha maçı gibi gol kovalıyor defansı salla modunda.

Forvet oynamak istiyorlarsa bunlarla 3lü forvet oynayalım bence.

Defans da nelsson, berkan yaparız.

ilk haberi 5 gün önce cikmisti. millet manyak degil ya, messi veya ronaldo'yu getirmiyorsan normal sartlarda ihtiyacin olan bir oyuncuyu en fazla bu sürede getirirsin zaten (bonservisli alacaksan). kiralik alacagin adamlari en fazla 3 günde bitirmen gerekir ki diger transferlerle ilgilenecek vakit kalsin. adamlar olmasi gerekeni gösteriyor bize.
Bir de bazi arkadaslar sunu kabullense iyi olur: artik eski pazar yok, oyle 5-6 milyon euroya elin adami sana genc veya iyi oyuncusunu vermez. Eyup bile 6 cekiyor dusun yani. Tabi genc ve Lyon, Marsilya gormus oyuncusu icin de adam en kotu 15-20 kagit ister artik piyasa bu. Bu parayi vermeyi goze almayacaksak kimse bana Fransa pazarindan oyuncu alak falan demesin bos yere. Alirsan da en fazla Ligue 2 'den alirsin onu da herkese begendiremiyorsun Ligue 2 oyuncusu oldu diye.

Sen maçı izlememişsin.Oyunsal anlamda bir şey katmayan hoca o feyenord kadrosuna öyle top oynatamaz.Bunları nerden duyuyorsun öğreniyorsun bilmiyorum ama başka fikirleri boşverip kendin izleyip kendin karar versen daha sağlıklı olur.Feyenord kulübünde oluşan görüş onların kuruntusu da olabilir.O görüşü bir done olarak almak bir kıstada değil ayrıca

Otorite eksikliği dediğin şeyi bizim takımın maçlarında görüyorum icardinin musleranın artisliklerini adamına göre verilen izinleri vs vs daha çokça da sayılabilir.

Bu adam 45 46 yaşında daha sanırım ve futbolcularla arasının iyi olması bence otoritesinden daha önemli ve bu sebepten dolayı okanı da eleştirmedim çünkü her adamın yoğurt yiyişi başkadır.Biz izleyici sonuca odaklıyız en nihayetinde

Otoritenin kralı diyebileceğin fatih terim gibi bir adam allahın arabına eyvallah çekiyor rezil olmak pahasına

Ayrıca biz hiçbir zaman dünki feyenordun bayerne karşı oynadığı gibi oynamadık

Bizim maçlarımız sürekli kaos gerilim içinde geçen biraz günümüzde olursak bişeyler başardığımız ve sadece bizler için tarihi ama çoğunluk için kaos maçından ibaret hatırlanmayan maçlardı o dediğin bayern ve tottenham maçıda dahil
Dun Bayern oyun olarak ezmedi mi Feyenoord'u? Sadece topu iceri sokamadilar.

Zaha ziyech beğenmedik falan haklıyız da ama kadro geçen seneden daha kötü durumda. Sadece 8 numara pozisyonu daha iyi

Bu herif keremi top diye oynardı ölü haliyle mevcut kadroda olsa gene katkı verirdi çok söyledim burada sallai falan topçu değil bunun yanında

Ekli dosyayı görüntüle 276114
Samsun maçında totalde 4 kişiyi ceza sahasına sokmuşuz. Son maçlarda da 1 tane adam sokuyoruz.

Bu arada ceza sahasına giren adamlar Osimhen, Abdülkerim, Sanchez, Yunus.

Şu olay kada komik az durum vardır. Götümüz kalkık diye bu yüzden diyorum işte herkes halı saha maçı gibi gol kovalıyor defansı salla modunda.

Forvet oynamak istiyorlarsa bunlarla 3lü forvet oynayalım bence.

Defans da nelsson, berkan yaparız.
olm abartma sen de duran top sonrası gelişti bu atak herifler sanki setteyken ileri gitti :asd:

Şahsım, Samet, Mason ve kero admir ile eleştiri masasını tekrar aktive edip kulübe çeki düzen verecek bir bildiri yayınlamamız lazım.

transfer döneminin acildigi gün sen yerli transferlerin lisansini cikarmis olman gerekir. forumdan 2 kisilik komite olustursak elmali ve kutucu'yu hatay deplasmaninda sahaya cikarmis olurduk. hatta daha ileri gideyim; zeki celik, ahmetcan kaplan veya salih özcan'a ilgi gösterse en az birini daha kiralik getirmis olurdu o deplasmana. insanlarin akliyla alay ediyorlar.

Bir de bazi arkadaslar sunu kabullense iyi olur: artik eski pazar yok, oyle 5-6 milyon euroya elin adami sana genc veya iyi oyuncusunu vermez. Eyup bile 6 cekiyor dusun yani. Tabi genc ve Lyon, Marsilya gormus oyuncusu icin de adam en kotu 15-20 kagit ister artik piyasa bu. Bu parayi vermeyi goze almayacaksak kimse bana Fransa pazarindan oyuncu alak falan demesin bos yere. Alirsan da en fazla Ligue 2 'den alirsin onu da herkese begendiremiyorsun Ligue 2 oyuncusu oldu diye.

Enflasyon futbol piyasası için de mutlaka geçerli. Aston Villa İspanya 2. Lig Levante den sağ bek Andres Garcia yı almış adam 21 yaşında, skills e baktım Xherdan Shaqiri gibi. Maliyet 7 milyon euro. Biz olmuş adam bakıyoruz Emerson falan

dursun özbek'in yapmasi gereken gardi'ye transfer yetkilerini verip bütce dogrultusunda transferlere onay vermek. gardi bizdeki bu beceriksiz yöneticilerden 10 kat daha iyi transfer yapar, isimli oyuncu getirse bile ederinden fazla ödemeyiz. 1 senedir sag bek dahil dogru dürüst transfer yapamiyor bu akil, kimse masal anlatmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt