Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai orada net 380 bin mi ne alıyormuş. Eğer gerçekse 2.5 maaş facia

O rakam dogru degildir. 28 macta 14 gol katkisi yaptigi sonra 2021 de sözlesme tazelemisti. Adamlarin DFL'e göre 21/22 sezonunda toplam 60 milyon civari brüt toplam personel gideri varmis. 50 civari A takima gitse, bence rahat Sallai 1,5 veya daha fazla brüt maasi almistir. Üstüne Almanlar oyunculara iyi prim dagitiyor. Orda herseyle beraber 1e yakin net maas aldiysa sasirmam.

O maasa ragmen bile 2,5 milyon facia. Adam benim bildigim son 2 senedir ordna gitmeyi istiyordu ve bir türlü istedigi teklifi alamadi diye kalmisti. Takimida transfer dönemi kapalmisken yollamaya hazirken, herifi normalde 1,7-1,8 civari + primler ile belki max 2 milyona ikna etmeliydik. Ama tek buna bu dönem cok fazla para vermedik. Jelert ve tabi ki suan maasini hak etsede Sara bile bence 20-25% daha az maasla imza atmaliydi.

Fenerbahçe, Talisca'ya 11 milyon euro gibi bir para ödemeyi teklif etti. Kulübünden alacaklarını bırakmayan oyuncuya "Bir kısmını biz karşılayalım." teklifi de yapıldı. Yönetim, Göztepe maçında Talisca'yı tribünde oturtmak istiyor.

Çüş bu rakamlar ne
Yarım yamalak stopere 30 milyon gömen mal bunlar. Herbişi beklenir. Hesap ta soramaz taraftar kimse soramaz adam babasının parasını harcıyor

O rakam dogru degildir. 28 macta 14 gol katkisi yaptigi sonra 2021 de sözlesme tazelemisti. Adamlarin DFL'e göre 21/22 sezonunda toplam 60 milyon civari brüt toplam personel gideri varmis. 50 civari A takima gitse, bence rahat Sallai 1,5 veya daha fazla brüt maasi almistir. Üstüne Almanlar oyunculara iyi prim dagitiyor. Orda herseyle beraber 1e yakin net maas aldiysa sasirmam.

O maasa ragmen bile 2,5 milyon facia. Adam benim bildigim son 2 senedir ordna gitmeyi istiyordu ve bir türlü istedigi teklifi alamadi diye kalmisti. Takimida transfer dönemi kapalmisken yollamaya hazirken, herifi normalde 1,7-1,8 civari + primler ile belki max 2 milyona ikna etmeliydik. Ama tek buna bu dönem cok fazla para vermedik. Jelert ve tabi ki suan maasini hak etsede Sara bile bence 20-25% daha az maasla imza atmaliydi.
Jelert zaten gelmeye çok istekliydi.

Ahmet kutucu’yu bakalim konya mac kadrosuna yetistirecek mi yönetim

Okadar önemli ki ajax maci öncesi

Belirli bir dakika dan sonra baris ve yunus dinlenebilirler

Kocaelispor, Galatasaray forması giyen kaleci Batuhan Şen ile prensipte anlaştı.

Batuhan, yarın sağlık kontrolü için İzmit'e gelecek.

Kaynak: Fikret

Berke transferi çoookkkk riskli. 1 - 2 gol yedikten sonra "fenerli" diye bilerek gol yiyor demeye başlarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt