Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
Kaleci var kaleci var
bu cocugu almaliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci var kaleci var
Kg var oynayın geçin mi demek istiyorsun azizimAjax oyun olarak bize ters geleceği kesin. Defans arkasına koşuları şimdiden görebiliyorum. Atar mıyız evet ama kesin gol yeriz. Bol gollü bir maç bekliyorum.
Sağbek
Stoper
Hücumcu
Önersene
İlk 8e kalirsak da bir sonraki turda patlıyoruz degisen bir şey yok yaniBu arada ilk 8 e kalamazsak sonraki turda geçen seneki Prag gibi patlarız gibime geliyor. Okan a Avrupa da güvenmiyorum.
Kaleci var kaleci var
Hamdim 1950 model Mercury inle alırsın artıkMario Rui getirin lan
scoutmuyum ulan ben
paramı versinler 2 saate en kralını bulurum ama bu çapsızlardan daha iyi olduğum kesin
akli basinda adamin senin cevrende ne isi olur zaten? biraz yaşlanınca cocuklar huzurevine postalar seni.
Kaleci var kaleci var
Muztafam 4 gol üstü bağırıyor. Fitz Jim gol atara da oynayın. Böbrek dalak girinKg var oynayın geçin mi demek istiyorsun azizim![]()
Ona bok at buna bok at fikrin sorulunca ben bilmem
Sadece teşhistesin tedavide arazi
İspanya'da kulüp arıyorRasford kadro dışı mı ?
Olur mu 1 tur daha geçmiş oluyorsun. Ben 8 - 24 arasında patlarız diye düşünüyorum.İlk 8e kalirsak da bir sonraki turda patlıyoruz degisen bir şey yok yani
hahahahoşlanıyorsan numaramı vereyim sana
Baumgartner Leipzig'teki adam mi? Onu almamizin imkani var mi ki?Sağ bek Fresneda veya Fereira
Stopere pavlovic (hayatta alamazlar)
Orta sahay ebimbe veya o wiendeki eleman
10 noda da baumgartner