- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
Baumgartner Leipzig'teki adam mi? Onu almamizin imkani var mi ki?
O listeden tek alabilcekleri adam o wiendeki orta saha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baumgartner Leipzig'teki adam mi? Onu almamizin imkani var mi ki?
forumda birisi turk dusmanı turkiyeye tatile bile gelmez diyorduBaumgartner Leipzig'teki adam mi? Onu almamizin imkani var mi ki?
O.Buruk: masal masal matitas kaynanamın g*tü tas..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Feramuz gelir şimdi Galatasaray gol yiyince utanmadan sevinirsiniz de siz diyeMuztafam 4 gol üstü bağırıyor. Fitz Jim gol atara da oynayın. Böbrek dalak girin![]()
O kim?O listeden tek alabilcekleri adam o wiendeki orta saha
O da iyiymis. Ama olabilir, Avusturyalilar bize bayagi soguk kisiler.forumda birisi turk dusmanı turkiyeye tatile bile gelmez diyordu
Olm 3 tane isim veremiyon okan ne alakatedavi okan burukun acilen kovulması
gerisi hallolur bir şekilde
Yada bunlarla 1 haftada 3 yapacagizPlanlar ilk 8'de bitirip ifb'nin 24'e kalacağını düşünerek derbi öncesi bunların ekstra maç yapacağı yönündeydi.
Şimdi biz eleme maçına çıkarken bunlar 24 dışına kalıp elenecek gibi.
Muztafam inan bana Konya bile bir gol atarız mantığı ile gelecek. Gerçekten de öyle herkesi mutlu eden bir defansif anlayışımız varFeramuz gelir şimdi Galatasaray gol yiyince utanmadan sevinirsiniz de siz diye![]()
hahaha
Zaten ilk 24e kalırsak kesin bu olmalıuefa playoffunda bize fener gelse iyi olur, iki mac full yabanci hakemle acayip atmosfer olur. görürüz bakalim neler oluyor o zaman... @Umut Işık @Cengiz Kahraman @Ali Gece
avrupa hedefinin olmadığı sezonda acil iki mevkiye transfer gerekiyorsa yapılır. fazla da açılmaya gerek yok.
Nerede patladığın önemi değil yeğenOlur mu 1 tur daha geçmiş oluyorsun. Ben 8 - 24 arasında patlarız diye düşünüyorum.