Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.092
- 21.029
- 1.848
İhtiyacımız merkez ortasaha mı, 10 numara mı diye anket açılabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kocaeli'nin kalecisi Gökhan Değirmenci miydi?Yorumun?
Burda tweet kanks..Nerede yazmış?
bence baya güzel - otobüs içi gösterilmez muhtemelende millet odaklanıyordur falan - böyle şeyler yapılsın varım.Bu ne garip bir içerik yaw
Ekli dosyayı görüntüle 276264
EvetKocaeli'nin kalecisi Gökhan Değirmenci miydi?
Anlamadim muslerayi su anda yedege koymak demek taraftara teslim olmak demektirKonustugunun farkinda değilsin. Burda okudugun mesajlarin sahipleri taksici mi, öğretmen mi, cok uluslu sirketmi yonetiyor? O konuda da bilgin yok. Bol keseden iskembenden sallayip, icerigi sifir bir mesaj yazmissin. Tam agam pasam seni yaglayam kafasi.
Muslera kovulsun, mauro kovulsun demedik. Yildizi, kaptani gerekirse koyarsin yedek klubesine. Bu iki sebepten olabilir, 1 Performans, 2 Takimin huzurina yonelik disiplinsizlik.
Senin gibi korkaklar, digmeye basmalari gerektirdigi yerde, sunubyaparsam boyle mi olur sonra basima corap mi orulur derken asla basariya ulasamaz.
Orrada kapris varsa, arkada bekleyen adam ondekinden iyi ise pekala oynar. Futbol performans oyunudur. Adaleti saglamazsan esas takim o zaman coker.
Anladin mi?
Gökhan Batuhan'dan daha iyi kaleci diye düşünüyorum.
Gökhan kovanın teki bir Kocaeli li olarak bana sorGökhan Batuhan'dan daha iyi kaleci diye düşünüyorum.
Hoca kararini vermis ki, biz bunu tartissak ne degisecekİhtiyacımız merkez ortasaha mı, 10 numara mı diye anket açılabilir mi?
Yöneticisinden teknik adamına ve taraftarına kadar İş bilmezlik paçalardan akıyor.Kafayi mi yediniz bilmiyorum ama bol keseden saliyorsunuz adam takim kaptani belkide su kadroda oyunculari bir arada tutan yegena faktorlerden biri
Sen bu adami taraftardan tepki yemisken yedege alirsan takimi komple cope atmis olursun
Hersey performans degildir mecbursun musleraya sezon sonuna kadar alabildiginin en iyisini alacaksin
Hic mi bir is yerinde calismadiniz hicmi ekip yonetmediniz takim yonetmekte ayni sey
Sen ekip liderini kut diye kenara koyarsan ne is yaptirabilirsin nede sozun gecer futbol sadece sahada oynanan bir oyun degil
Aslanim kaplanim yaparsin diyip en yuksek verimi alacaksin baska sansin yok lig bitene kadar
Osimhen'in Dinamo Kiev Maç'ında Goller'i atamadı diye ve Skriniar'ın Fb'ye gitmesinden dolayı kankasına da ırkçılık yapılmış.O da Galatasarayla ilgili haberleri vermeyecem demiş.Osimhenle olan haberleri verir büyük ihtimalle..
tribünlerin ha hu etmeye başlaması iki kısa düşen degaja bakarya konya maçında muslera 11 de oynayacak - maç öncesi tribünler çağırığ alkışlayacak tatsızlık gidecek...
ne tartışıyorsunuz daha.
Siz bilirsiniz abi. Ben Mertens'in performansını pek beğenmiyorum. Adamın da suçu yok, biz oynatıyoruz.
Olaylar değişti ama.Adama da ırkçılık yapılmış..Bu adam sürekli devre arası gitmeyeceğini söylüyordu.