Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyacımız merkez ortasaha mı, 10 numara mı diye anket açılabilir mi?

Bu ne garip bir içerik yaw
1737717611000.webp

post etmeyeceğim bir yayın başlayacak birazdan

başlık "Skriniar'ın acısını çıkaracak trasnfer kim"

arkaplanda açacağım - talisca ismini duyarsam küfür kıyamet moduma gireceğim.

Konustugunun farkinda değilsin. Burda okudugun mesajlarin sahipleri taksici mi, öğretmen mi, cok uluslu sirketmi yonetiyor? O konuda da bilgin yok. Bol keseden iskembenden sallayip, icerigi sifir bir mesaj yazmissin. Tam agam pasam seni yaglayam kafasi.
Muslera kovulsun, mauro kovulsun demedik. Yildizi, kaptani gerekirse koyarsin yedek klubesine. Bu iki sebepten olabilir, 1 Performans, 2 Takimin huzurina yonelik disiplinsizlik.
Senin gibi korkaklar, digmeye basmalari gerektirdigi yerde, sunubyaparsam boyle mi olur sonra basima corap mi orulur derken asla basariya ulasamaz.
Orrada kapris varsa, arkada bekleyen adam ondekinden iyi ise pekala oynar. Futbol performans oyunudur. Adaleti saglamazsan esas takim o zaman coker.

Anladin mi?
Anlamadim muslerayi su anda yedege koymak demek taraftara teslim olmak demektir

Adam tepki gormusken yedege alacagina fesih yap gonder

Bu oyuncu takim kaptani futbol ekip oyunudur
Sen bu ekibi bir arada tutamazsan performansta gelmez o yuzden mental diye birsey var

Muslera hic bir zaman yedek kalmaz kalmayacak
Tepki verildi ikaz edildi okadar tepki dogruydu ama yeterli bu adam klup efsanesi sene sonu basarisiz olursa takim eyvallah der vedalasirsin

Anladin mi ? Sanmiyorum

ya konya maçında muslera 11 de oynayacak - maç öncesi tribünler çağırığ alkışlayacak tatsızlık gidecek...

ne tartışıyorsunuz daha.

Kafayi mi yediniz bilmiyorum ama bol keseden saliyorsunuz adam takim kaptani belkide su kadroda oyunculari bir arada tutan yegena faktorlerden biri

Sen bu adami taraftardan tepki yemisken yedege alirsan takimi komple cope atmis olursun

Hersey performans degildir mecbursun musleraya sezon sonuna kadar alabildiginin en iyisini alacaksin

Hic mi bir is yerinde calismadiniz hicmi ekip yonetmediniz takim yonetmekte ayni sey

Sen ekip liderini kut diye kenara koyarsan ne is yaptirabilirsin nede sozun gecer futbol sadece sahada oynanan bir oyun degil

Aslanim kaplanim yaparsin diyip en yuksek verimi alacaksin baska sansin yok lig bitene kadar
Yöneticisinden teknik adamına ve taraftarına kadar İş bilmezlik paçalardan akıyor.
Yahu muslera bu sene daha fazla hatalı gol yiyor kabul ama ne abarttılar arkadaş.
Samimiyet sıfır.Yahu topa neden çıkamdı deniliyor.En iyi olduğu dönemde dahi bu konuda kötüydü ve kimse konuşmuyordu.Ne oldu ne değişti şimdi.Çünkü takım daha çok gol yiyor..Tekrar söylüyorum seneye bize kaleci lazım.Ama şu an musleraya bu tepki yapılacak iş değil.
Okan buruğun yaptığı hatalar musleranın yaptığı hatalardan çok daha fazla.Ne anlatıyor bu taraftar.

Transfere gelirsek gerçekten artık inanılır gibi değil.Her sene göz göre göre bıkmadan usanmadan yapılan aynı hatalar.Tam bir rezillik.
Abi siz yönetim olarak koca sezon ne yaptınız.
Nasıl bir çalışma yaptınız.Geçen seneden ondan önceki seneden hattta senelerdir hiçmi ders almadınız.Yapamıyorsanız bırakırsınız.Ne bileyim sirf transfer dönemi için komite kurarsınız.Ne bilyim danışman alırsınız.Birşeyler yaparsınız yahu.Tarafardan para istemeyi bilirsiniz.Arkadaş ara ara bilgilendirme neden yapmazsınız..
Yemin ederim şu ülkenin aynası gibi bir durum.
Liyakatsızlık,iş bilmezlik,amatörlük ne ararsan var.

Buchi malı bile trip yapıyor

Herkesin götünü kaldırın siz

Osimhen'in Dinamo Kiev Maç'ında Goller'i atamadı diye ve Skriniar'ın Fb'ye gitmesinden dolayı kankasına da ırkçılık yapılmış.O da Galatasarayla ilgili haberleri vermeyecem demiş.Osimhenle olan haberleri verir büyük ihtimalle..

Bu adam sürekli devre arası gitmeyeceğini söylüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt