Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön bölgeye para yatıracaksak stoper yerine öne kimi alacağız anlamıyorum.

Ortada bir 20 milyon euro söylemi var.

Mika-vermiyorlar
Cherki-kendisi ikna olmaz TR ligine bu yaşta

kaldı ki bunlar uçup kaçan net adamlar da değil.

Stoper ve beke niye para vermiyoruz anlamıyorum bu durumda.

Başka bir planları vardır umarım ofans için.

@Oral Sevmez nerdesin seninki canlida şu an.

HalukNapar.webp

Hatipoğlu hep doğru isimlere gitmiş. Fakat transferde hangi isim olacak yönetici mi karar veriyor

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın öyle bir yöneticileri var ki DM'den taraftara haber veren yöneticilerin kim olduğunu söylemeyeceğim."
Bu da kendi tepki görünce göreceği tepkiyi azaltmak için hemen yönetim demeye başlıyor. Seten ile programlarında neden düşük tonda kalıyor neden yüzlerine bazı şeyleri soramıyor? İlk önce bunun cevabını versin sonra devam etsin sözde bir şeyden çekinmez ama Seten'e sen neden Fb yönetiminin PR'ını ve avukatlığını yapıyorsun bu kadar diye soramaz mesela. Fb'nin yaptığı bir şeye Seten hemen GS'yi katmaya çalıştığında alakasız olduğunu belirtemez yine.

Yağız’a haber uçuran Hatiple Kavuk’u savunmayın bari.

Frankfurt Tuta ile sözleşme yenilemeye çalışıyo ama oyuncu fazla 1 maaş istiyo büyük ihtimalle.Yerine Collins'i de hazırlıyolar.Devre arasında oyuncuyu satmaya çalışırlar.Bence Tuta'yı biz alacaz..

Bu da kendi tepki görünce göreceği tepkiyi azaltmak için hemen yönetim demeye başlıyor. Seten ile programlarında neden düşük tonda kalıyor neden yüzlerine bazı şeyleri soramıyor? İlk önce bunun cevabını versin sonra devam etsin sözde bir şeyden çekinmez ama Seten'e sen neden Fb yönetiminin PR'ını ve avukatlığını yapıyorsun bu kadar diye soramaz mesela. Fb'nin yaptığı bir şeye Seten hemen GS'yi katmaya çalıştığında alakasız olduğunu belirtemez yine.
şu ikili ve ersinle zaten niye birlikte - para tabi gündüz vaktinden...

onlarda HY'nin youtbe tanınmışlığından yararlanıp kanal geliştiriyor.

yüksek tonda konuşmuyorlar ama iyi bir ekip değil orası.

bir tarafı olan isim isim yapıştırır - ama musluktan su gelmeyeceğini bildiği için yapamıyor hiçbiri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt