Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson kalıyorsa ilk 11'e monte edilmeli ve performansı ile bizi yeniden defansif açıdan taşımalı.

72bc14813672f16cbee71543a29aaca33374519.jpg

Bu ahmetcan et midir balık mıdır maç oynamadan piyasası canlı kalıyor

Ziyech gitmeyecek gibi görünüyor.
Abi niye gitsin, bu noktada Zaha çok karakterliymiş. Ayrıca Icardi nerde ? Gelsin burada rehabilitasyon sürecini devam ettirsin. Bizim bu konuda disiplin zaafiyetimiz de var. Icardi de çözmüş olayı, bir aşkın olayım 2 Gs forması ile resim bizim ülke manipüle olmaya yer arıyor zaten

söyledik ...en ucuz ve içeriden çözüme gidiyorlar .

doğrusu da bence bu kesinlikle bu arada

skriniar'ın maliyeti 2 aydır maç yapmamış (galiba ) adamı getir adapte et....zaten o süreç 2 M ödüyorsun adama.

iyi kötüsünü süre gösterrir - devre arası bu maliyetler sağlıklı değil çok özel ve güzel fırsat çıkmadıysa.

4'lü oynayacaksak stoper işi önemsizdi gidip stoper'e harcayacakları parayıda ekleyip sağlam bir sağ bek alsınlar ben artık Kaan'ı orada izlemek istemiyorum bir takımın bek oyuncusu aut çizgisine ayak basamıyorsa benim için bek oyuncusu değildir.

Fener ve Beşiktaş'tan isteyebileceğim tek adam Rafa olurdu ya, adam çok bariz kalite sahada

Yönetim de teknik heyet de hayal kırıklığı.
Sara siftahı yaptı, bir bakmışın Mart ayında yine 1 ay yok.
Sokayım böyle planlamaya.

Özel habere bak nelsson kalıyor. Bende özel haber vereyim mertens sezon sonuna kadar takımda kalıyor. Yeni sozlesme görüşmeleri yazın yapilacak
@gsckuşu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt