Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim transfer işleri sarpa sardı. Herkes birbirini suçluyor plan program yok

frankfurt acayip iyi can uzun isine bulasmamizi isterdim mesela.

wolfsburg’ta hep seyi dusunuyorum sara’nin yuvadan ucacagi zamanla lovro majer’in biraz arka planda alabilecegimiz kivama gelecegi zaman cakissa keske diye. iyi para verdiler ama oyle sessiz sedasiz kariyer geciriyor ona bizim gibi timarhanelik coskulu ortam lazim dinamo zagreb tarzi.
Gurbetçi futbolcular bizim takıma fazla 1 istekle gelmezler büyük ihtimalle reis.Yusuf Demir ve Eyüp Aydın'ı aldık ne oynattık ne de kiraladık.Bunların çoğunun da menajerleri aynı..

bu arada...

ince bir nokta - herkes Jelerte paraşüt muamelesi yapıyor - birazda ezbere oluyor bence çoğunluğa uyma gibisinden (haklı eleştirilerle beraber tabii ama oyuncunun günahı yok oralarda pek)

Malmö deplasmanı ... ismini unuttum heriflerdeki o adamın 10 cm dibinden ayrılmamıştı jelert...

çıkardın...o herif gitti hayatının plasesini çıkardı...

o dakikaya kadar ağzının içindeydi hep jelert.

Konya maçı BAYA uygun süre vermek için - gitsin pat diye Ajax'a koysun demiyorum (monte edemedin adamı çünkü) ama böyle maçlarda oynamaycakta nerde oynayacak.

Planlar değişti.

Muslera
Davinson Kaan Abdülkerim
BAY Torreira Sara Jacobs
----- Yunus
Mertens Osimhen

Hamdolsun, içimizden hallettik.

Sol ayaklı stoper alırsak yeni baba olan Abdülkerimin morali bozulabilir o yüzden Berkan ihtiyaç dahilinde kullanılmak suretiyle yeterlidir

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt