Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.053
- 77.261
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan jakobs okadar golü engelledin burda bile golü engellermissin niye egildin ki
Gelsin yarın antrenmanlara çıksın.
Oluru yüksek bir isim. Sezon başı 14'e aldı Leicester ve kullanmıyor doğru dürüst. Kiralık+ satın alma opsiyonlu bırakabilirler ama bize istediğimizi verir mi? Oyuncuyu pek bilmiyorum Atalanta'da gelecek vadeden biri olarak görülüyordu.Caleb Okoli ismi konuşuluyor
Ulan jakobs okadar golü engelledin burda bile golü engellermissin niye egildin ki
zeytinin haluk sevgisi14:00 haluk ağabey canli yayin
Işıkı kapatalimUmut ışık
zeytinin haluk sevgisi
Bunun ayağı ve top kontrolü daha iyi defansı nekadar iyi bilmemAlalım bunu ya boey vibe veriyor
Net verileri yakında düşer ama Emersonla kıyaslaması bu şekilde.çakma Walker ın defansif verilerini merak ettim.
Bırakıp gitme dedimBoş beleş insanları meşhur etmeye niyetli bizim gibi kimse yoktur
saruhann ne abi
bırakın allah aşkına
boyu 1.73 okan buruk hangi kısa boylu bekten verim almış bugüne kadar?çakma Walker ın defansif verilerini merak ettim.
çakma Walker ın defansif verilerini merak ettim.
Yani hangisi iyiNet verileri yakında düşer ama Emersonla kıyaslaması bu şekilde.
![]()
bu site neNet verileri yakında düşer ama Emersonla kıyaslaması bu şekilde.
![]()
Gelsin yarın antrenmanlara çıksın.