Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walker peter ile emersonu istatistiki olarak kıyaslamak abes

Boey varken o kadar az geçiş yiyordik ki stoperleri inanılmaz rahatlatan bir bekti, geçen sene ve daha önce de daha az gol yememizin nedeni net Boey unsuruydu.
Stoperler çok daha rahatlardı
Son kararları çok iyi olmasa da hücum bindirmeleri de gayet iyiydi
Takıma kattığı dinamizm ve enerji de cabası
Bir daha ne zaman öyle bir bek buluruz çok zor

Trai Hume verileri var mı sende?
hücumsal:
1737723321545.webp

defansif:

1737723336615.webp

Ulan bize lazım olan profil, dünyada en rahat bulunabilecek profillerdendir herhalde. Yine kel alaka beklerin isimleri geçiyor. Uçmayacak, kaçmayacak... 1.80 civarı boy, temaslı oynayan, defansif aksiyon almada başarılı, orta açma ve pas verme özürlüsü bile olsa hücuma destek vermeye çalışacak. Bulması ne kadar zor olabilir yav. Rakibinin bedava aldığı Svennson kadar oynayacak birini bulmak ne kadar zor olabilir. Çek ve Hırvat ligleri böyle adam kaynıyor. İskandinav ligleri zaten alayı böyle. Biz gidip ikidir İskandinavların bile zayıf, çelimsiz, defansif zaafı olan ama hücumda da bir halt yapmayanlarını bulup getiriyoruz. (Linnes, Jelert)

Son düzenleme:
14 Aralık
Haluk Yürekli: "Galatasaray, öyle bir üç oyuncu transfer etmeyi planlanıyor ki Roland Sallai bile yine Avrupa listesine yazılmayabilir. Üç oyuncu da çok kaliteli olacak."

8 Ocak
Haluk Yürekli: "Bu kadar transfer çılgınlığının Galatasaray yönetimini zorladığını düşünüyorum. Bu işi Galatasaray yönetimine ve Okan hocaya teslim edip medyayı yormamak gerekli."

24 Ocak
Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarı bangır bangır bize orta saha lazım diyor kulüp aramıyor bile nasıl olacak abi bu."

20 Aralık
Haluk Yürekli: ''Adım adım Skriniar, Galatasaray'a yaklaşıyor.''

21 Ocak
Haluk Yürekli: "Milan Skriniar, Fenerbahçe'yi değil Galatasaray'ı seçti."

24 Ocak
Haluk Yürekli: "Mikautadze'yi ben söylemedim, Skriniar'ı ben söylemedim, etkileşim sağlayacak olsam 3 gündür bu krizde 150-200 bin görüntülenme alırdım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt