Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saka maka bu simit erbabi, erinc’in soyledigine cevap vermedi 2 gundur. muhabirlerden de tik yok. kardesim sen sikintili misin niye yagiz’a ozel dybala aliyoruz haberi pasliyorsun

Belki yağız getünü tanımıodur ya da onun heyetinden birine sölemiştir

şu an için minimum anlamda Mertens yedeği ile sağ bek ihtiyacı gözüküyor.

sağ bek alırsak Kaan'ı stoper ve 6 numara alternatifi olarak düşünebiliriz. Mertens'in yerine kanatta oynayabilecek adam alırsak 2 bölgeyide öyle kapatmış oluruz zaten Kutucu allrounder olarak eklendi.

Mertens yedeği ile sağ bek sonrası biri alınacaksa stoper değil bence yine hücuma adam almamız gerektiğini düşünüyorum.

İcardi ile Ziyech sezon başı ideal planlamada varlardı ama şu an yoklar ha keza Yusuf Demir de öyle yani 3 eksiğiz önde Kutucu geldi, Mertens'in yedeği geldi yine 1 eksiğiz.
Yunus sözleşme hülyalarına dalmış durumda bence düşüşü devam edecek orayı olabildiğince bol tutmamız lazım çünkü kilit açmamız gereken çok maç olacak gibi.

Transferi kapattık.

Aurier tarzı 2 fırsat transferleri bekleyin. Başkası olmayacak.

Gece rüyamda gördüm Sara takıma dönmüş ve iki gol atıyordu rakip kimdi hatırlamıyorum ama sanırım şikecilerle oynuyorduk. Tam koyduk mu diye bağırıyordum uyanmışım anasını satayım.

Disasi iptal Chelsea kontenjanı doldurmuş

Ulan jakobs okadar golü engelledin burda bile golü engellermissin niye egildin ki

Arkadas ne hale geldik bir pozisyonu alip oyuncu fisleme de yeni basladi

Birde su mesaje like gelmis neyin pesindesiniz anlamiyorumki su isi rakip taraftar yapar

Nolmus hata yapmissa hata yapmayan mi var ?
Nasil bir taraftar profilimiz oldu anlamiyorum
Bu elestiri kulturunun bokunu cikardik
Her hata yapani kendimiz fisliyoruz
Bu mantikla oyuncu kalmaz

Gidin dun fredin kaptirdigi toplarin videosunu yapin bir ise yarasin

Bari orta saha almıyorlarsa 4 aylığına Melo'yu alsaydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt