Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz döneminde 3 ay zamanları varken son anda en iyi kanat oyuncusunu satıp kanat transferini son güne son saatlere bırakıp eline yüzüne bulaştıranlar kış dönemi şu kısıtlı zamanda takımın hayrına olacak bir iş yapacaklar diye bekliyoruz.

bravo whiteface

yazik oldu .

@Hayri Cund hayricim , bizim lecce mac donemin den hatirlarsin,mesajda sana yazmistim . lecce dolayli ozellikle istedigim ikili den biri bu idi . yazik oldu .
digeri de karadagli *krstovic . < - (sonrasi bize karsi milli macta 3 gol atmisti euro nations liginde) .

dorgu bazli genele donersek ,
serie a lecce ,oncesinde *nordic( kuzey kulubu ve danimarka u19 eleme donemi ) donemden listemde olan
*dorgu dan -bold versatile ,net potansiyel bir yetenek olarak - , kendisinden saglam bir cikis bekliyordum. ancak kisa surede manu tarafindan kapilacagi surpriz oldu surec kisaligi baglaminda .

lecce de gozlem radar da ic pazar da fazla goz onune geldiginden/oyuncu gozlem izleyenler ve medya vs dolayli ,
sonraki donemler iceride juve ,inter,atalanta,napoli den birine alinir diye dusunuyordum . gorunuse gore amorim manu efekt vakit kaybetmeden cevheri kapmis . disdan alman bayern plase idi kendisine dair benim adima .

halbuki, o gun mac basliginda da mac onu dedigim gibi, o donem olmasi gereken - hazirlik maci akabinde kulube kazandirmaliydik . degeri yukselmeden .

biz gittik ^parayi jelert,bats vsye vererek mindar ettik .

haberi gormeseydim sezon basini hatirlamayacaktim . ustteki yazdiklarim dolayli keyif kacti .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan
Sevgili suat

Krstovic benim de dikkatimi çekmişti

Romulodan daha iyi bence o adam

Ümit karan,adrian ilie,florin andone vibe aldım hem tek hem çift oynayacak özellikte biri

Biz hazırlık maçı oynadığımızda Dorgu zaten çoktan büyük ekiplerin radarındaydı. *TM değeri falan da yüksekti.
sevgili haydar, *tm bugune dek girmedim desem ayip olmaz umarim.
lecce zaten scout olarak saglam italyan kuluplerinden .
sozun ozu - bunu nordic den makule kapmak beceri ister nazarimda. ki, tanidik iskandinav arkadaslar da tavsiye etmisti o donem izleme adina .

velhasil yazik oldu .

saygi ve selamlar .

Suat abiyi forumda tekrar bu kadar aktif görmek çok güzel :hat:

Adsız.webp

Dorgu sağ açık oynuyor bu arada bu sene

Saka dönüşümü yaptılar adama

Alan beke mi alıyor

van Ewijk anladığım kadarıyla üçlüde de dörtlüde de bek/kanat bek oynuyor ama yine ofansif bek... Defansif zaafları var gibi yani... En azından daha hızlı çalışkan galiba o tarafı iyi...

Dün Karakullukçu yayınında üçlüden dörtlüye dönme sebebi hem BAY hem Yunus'un kanat bek değil, normal kanat oynamak istemesindenmiş dedi. Öyle bilgi/duyum gelmiş içeriden.
Uğur'un haberleri hep sallama oluyor genelde. Ewijk defansı Sofascore istatistiklerine göre kötü değil iyi gibi hava topları da kötü değil. Osai'den iyi defansı en azından istatistiklere göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt