Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka olm 3ü versen almıştın, iş bilmezlik tamamen.
3e bırakıyorlar mıydı ki. Gerçi bizimkiler 5 isteyen skriniarda 1 ay boyunca indirime ikna etmeye çalışıp 500k euro indirebilip 4.5a aldık diye çarşaf çarşay haber geçtirmişlerdi.

Bunda da muhtemelen 2.5 verelim diye sakız gibi uzatmışlardır

*Hoca *istiyor *bunu, geçen sezon da böyleydi açıkçası.

Burada da çok öven vardı önde pres yapmasını, ben zaten bu yüksek baskı olayını anlamıyorum gollerin yarısını duran toptan attık, yüksek baskıyla atılan goller %20 bile yok.

*İlk seneki *rolünde *çok *dengeliydik mesela.

*Sara’yı da *geriye *koymak saçma, 30 gol katkı veren adam duran topta iki orta kesiyor diye orgazm oluyoruz, *halbuki *öne daha çok gitse çok daha fazla skor üretecek ve akıl katacak .
mesajin tamami . tek kelime ile cok cok iyi tespit sevgili keramettin . kalemine saglik .

dilimizde tuy bitti .
su noktayi gecen sezon mac basliklarinda, hatta @Aras Şimşek 'e mac yorumlarimda ozellikle belirtmistim defalarca . lucas'in one gitmesi, serbest gibi takilmasi konusu - hoca dolayli - oldugu bariz di .
o gunlerde de dedigim gibi , takim ana merkez bazli geliskenlerde denge kaymasi disinda ,surdurulebilir degildi . ayni dedigin donemki lucas modeline geri donduk .

bu durum, (hoca insiyatifli yaninda oynatilan) sara olmayinca daha da siritti . keza, sara onde olmali tespitin de nokta atisi kanimca .
sara alinmasi dusunulurken net one yakin oynamali onerisini ozellikle vurgulamistim.
alindiktan sonra kendi basligina da detayli yorum ekledim . ornekler kaynaklar vs li done ler de cabasi . < - @Aras Şimşek in o donem kiymetli yorumlari var sara gecmisi bazli . sahsen , hatta cogu mac basliginda skora bakmaksizin
o gun transferi konusulurken oldugu gibi , bugun de ayni dedigim yerdeyim .

alinirken olan doneme tekrar doneyim ,
hatta soyle bir noktayi da vurgulamistim ; umarim , hoca , sara'yi - > sergio gibi hibrid sekilde lucas'in yaninda oynatmaz . bana gore ne sergio ,ne sara o bolge de olmamalilar . yine de sergio son donemlerinde tu ka ka edilse de, ilk sezon sampiliginde ekstra katkisi yadsinamaz bir durum oldu. asist ve gol sayisi bi nevi aynasi oldu.
hafizam yaniltmiyorsa lucas o sezon 0 asist , 0 gol . <- lucas'in bolgesi ozelinde daha stabil ve sabit ,dengeli kalmasi olarak da net done gibi gorev bolgesinde supurucu ve defans hattina yardima salt kanalize olmasi . dolayisiyla bu ve genel ilk sezon dengeliydik vurgu'na katiliyorum .

ara yorum ,
mou , roma da sergio'yu kiralik sezonda ^mecburiyetten elde adam yokken hibrid bizim kullandigimiz gibi bolgede kullandi . bunu da sergio alinmasi gundem oldugunda yazmistim keza . hic istemesemde bizde de hoca kendisini insiyatifli o bolgede oynatirsa elbette kalitesi ve tecrubesiyle bi sekil benzer verim verir, verdi de . ancak, bu demek degil, hep orda olacak . ki, ligin son maclarindan birinde elestiri kendisine salt olmustu (bjk deplase) .
o sezon bu bolgeye midtsjo da alinmisti. berkan da vardi . ondan sonra yeni sezonda kuzeyli elden cikarildi, kerem demirbay ,sonrasinda ndonbele geldi sanirim . <- bu dedigim sezon ,sergio suresi bayagi azalmisti,5 macta 11cikmisti,,,6,7 macida sonradan girmisti . kanimca bir onceki sezon sampiliginde bariz katki vermis merkezde oyunu tutmus sekillendirmis,yetmemis one gidip ekstra katki icin bulunmus,goller assistler yapmis bir degeri kisa surede gozden cikarmak, mantikli degildi. kendisi o sezon 2.3.planda idi. ki ,uzerine daha ligin en basinda demirbaya formanin verilmesi , yoruma acik bir karardi.bence .

ustte yazdiklarim sergio iyidir kotudur konusu degildir. yanilgi olmasin lutfen .

onceki sezonlar,oyuncular derken -daldan dala gibi oldu . kusura bakmayin sevgili renkdaslar .
dejavu gibi oldu tarafim adina . sergio ~ sara ayni bolgede degerlendirildi . orj o bolge oyunculari olmasalarda .

alintida da denildigi uzere,
lucas'in da , bir anlamda, { gecen sezondan gozlemledigim serbest oyuncu gorunumlu one savruk gitmeli okan hoca insiyatifli taktigi yuzunden -takim dengesinde shaftin kaymasina- neden olan
ana etkenler de } yorumlanmasi gerekir . ki , tartisma da bu noktalar masaya yatirilmis gordugum kadariyla .

diger problem bariz olarak; konu merkez orta saha oldugundan degineyim istedim ;
kadro muhendisligini nasil buluyorsunuz ? . kanimca , ne lucas ,ne sara nin rotasyonlari yok gibi .
elde yedekte var olanlarda hem skala hem tipoloji olarak bariz farkli ve yetersizler .
bunu da sara sakatlanmadan evvel defalarca yazdim . teknik ekip adina elestirilerde -salt bu yonden bile teknik ekibe eksi veririm .nacizane.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

@Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , , @Murat Durmaz , @Barış Savaş , @Ozan Puki , @Mert S. Yüksel , , @Veli Baltacı , @Can Guzelırmak

Son düzenleme:
Ahmet'i 8 bunu sağ bek filan oynatırız.
GiFLOq2XcAAwGAz

3e bırakıyorlar mıydı ki. Gerçi bizimkiler 5 isteyen skriniarda 1 ay boyunca indirime ikna etmeye çalışıp 500k euro indirebilip 4.5a aldık diye çarşaf çarşay haber geçtirmişlerdi.

Bunda da muhtemelen 2.5 verelim diye sakız gibi uzatmışlardır
2 cash 1 milyon euro da 1 yıl içinde istediler. Her sene 500k, 3 yılda ödeme önerdik, verirler mi as adamlarını bu planla

Fener Eren Elmalı'yı alsın Bi tarafına soksun, böylece bizi de kurtarmış olurlar. Bizim için yedek olabilecek bir adamdı sadece fazlası değil. İyi değil o çocuk sanıldığı kadar.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine çıktık ortamlara piyasada önümüze gelene fiyat soruyoruz.

Fener Eren Elmalı'yı alsın Bi tarafına soksun, böylece bizi de kurtarmış olurlar. Bizim için yedek olabilecek bir adamdı sadece fazlası değil. İyi değil o çocuk sanıldığı kadar.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fb'de yedeğin yedeğinin yedeği olur. Antrenmana çıkmasa kimse farkına varmaz. Transfer oburu fb yine 65 kişilik kadro kurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt