- 30 Ağustos 2009
- 30.225
- 20.188
- 2.593
Alamıyoruz zatenRomadan oyuncu alınmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamıyoruz zatenRomadan oyuncu alınmamalı
Sallama ali naci@AliNaciKucuk
"Yunus Akgün'ün menajeri William D'avila. Galatasaray dikkat etmeli. Haftalardır söylüyorum. Eleştirenler oldu. Yunus Akgün yıllık 2 milyon euro teklife karşılık hala imzayı atmadı. Ben hep dedim ki, 'Ne yapın edin o imzayı attırın. İstiyorsa da hakkıdır. Atın şu imzayı.' 2.5-3 milyon euro bandında isteği var. Real Sociedad da istiyor. Dortmund değil sadece. Tehlike büyük. Dediklerimiz sırayla geliyor. Geliyor gelmekte olan! Bunu izah edemeyiz. Kerem Aktürkoğlu gitti. Yunus Akgün'ü de kaybedersek eyvah! Yunus Akgün kaybedilmemeli. Menajerinin kafasında 12-13 milyon Euro'ya Yunus Akgün'ü göndermek var. O yüzden Galatasaray hemen aksiyon almalı. Elbette Yunus Akgün şampiyonluk yarışının ortasında Sacha Boey gibi 'Beni istiyorlar. Bana izin verin bu maça çıkamam' demez. Yunus Akgün çünkü Galatasaraylı. O yüzden altyapıdan çıkan evladına o kontratı vereceksin bence."
Ne maestro'su yav. Bize gelince sulukule kemancısına döner. yine başladık vasat seviciliğeBu maestronun çok abartildigini dusunmekteyim
Fener ileriye alacağı adama ciddi para gömecek ondan solu ucuza Erenle kapamaları mantıklı olabilir, 2-3 güne açıklarlar.Şimdi gidip cash 4 verelim der mi der bizimkiler
fazlasını bıle yapıyor ne oldu daha yarım sezonun yarısında parladı dıye 3 mılyonmus, gıtmek ıstıyorsa gıdebılır ancak haberın dogru oldugunu dusunmuyorum, yunus boyle bırı degıl benceAltyapıdan çıkan evlat 2 ay top oynayınca 3 milyon istemeyecek. 2 milyona evet diyecek, iyi oynamaya devam ederse ilerde gereken zammı zaten gs herzaman yapıyor. Yunus bu kafayla devam ederse yeteneği yeterli olmaz
Taliscadan başka biri daha mı varFener ileriye alacağı adama ciddi para gömecek ondan solu ucuza Erenle kapamaları mantıklı olabilir, 2-3 güne açıklarlar.
Alamazlarsa kimse gelmesin derim açikcasi maestro vs gelecegine.Bunların alabileceği max oyuncu her türlü oynar.Oyunu tutmak için yedekten berkan ve kerem demirbay girince olanları görüyoruz.
Rashford’u istiyor MouTaliscadan başka biri daha mı var
Avrupada alabileceği maks 700bin euroAli Naci yunusun menajerden komisyon alıyor herhalde ulan 3 ay top oynamış adama yıllık 3m para mı verilir? 2mi kabul etmiyosa yol ver gitsin kimsenin nazını tribini çekemeyiz
O zaman maximin gidecek keşke kalsaydı, bu nasıl bir para yav adamlar fm gibi takılıyorRashford’u istiyor Mou