Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@AliNaciKucuk
"Yunus Akgün'ün menajeri William D'avila. Galatasaray dikkat etmeli. Haftalardır söylüyorum. Eleştirenler oldu. Yunus Akgün yıllık 2 milyon euro teklife karşılık hala imzayı atmadı. Ben hep dedim ki, 'Ne yapın edin o imzayı attırın. İstiyorsa da hakkıdır. Atın şu imzayı.' 2.5-3 milyon euro bandında isteği var. Real Sociedad da istiyor. Dortmund değil sadece. Tehlike büyük. Dediklerimiz sırayla geliyor. Geliyor gelmekte olan! Bunu izah edemeyiz. Kerem Aktürkoğlu gitti. Yunus Akgün'ü de kaybedersek eyvah! Yunus Akgün kaybedilmemeli. Menajerinin kafasında 12-13 milyon Euro'ya Yunus Akgün'ü göndermek var. O yüzden Galatasaray hemen aksiyon almalı. Elbette Yunus Akgün şampiyonluk yarışının ortasında Sacha Boey gibi 'Beni istiyorlar. Bana izin verin bu maça çıkamam' demez. Yunus Akgün çünkü Galatasaraylı. O yüzden altyapıdan çıkan evladına o kontratı vereceksin bence."
Sallama ali naci

lan milletin futbolcusunun halini hatrını soruyoruz 1 aydır.

Afrika isimli Güney Amerikali mi hemen alırım bir dal

Altyapıdan çıkan evlat 2 ay top oynayınca 3 milyon istemeyecek. 2 milyona evet diyecek, iyi oynamaya devam ederse ilerde gereken zammı zaten gs herzaman yapıyor. Yunus bu kafayla devam ederse yeteneği yeterli olmaz
fazlasını bıle yapıyor ne oldu daha yarım sezonun yarısında parladı dıye 3 mılyonmus, gıtmek ıstıyorsa gıdebılır ancak haberın dogru oldugunu dusunmuyorum, yunus boyle bırı degıl bence

Bu Ali Naci ne kadar boş adam yaw. Galatasaray muhabirleri veya muhabirlikten yorumculuğa geçenleri çok kötü, üstüne futboldan da hiç anlamıyorlar. Allahtan yeni nesil kaliteli yorumcuları çoğu Galatasaraylı...

Junior Icardi
GiFNVVHXgAAKd1l

Souleyi istersek kiralariz bence.Roma oynatmıyor juveye dönse de oynayamaz ama opsiyon fazla olur.He oyuncu ister mi bilmem

Yunus’u çok severim zaten en büyük destekçisi de bendim hep zaten herkes sallarken bile, olağanüstü bir yetenek bunu tartışmam ama Yakupla falan çok yakın bu muhabirler üzerinden kendisi hakkında spekülasyon yaratılmasını hoş karşılamıyorum. Topuna baksın sezon sonu çok istiyorsa gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt