Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.152
- 25.490
- 3.183
3 points hediyesi bedava samet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 points hediyesi bedava samet
Kolpaçino film sahnesi gibi
boobs mu yerim
Rize yapacagi soyleniyodu sabahBaşak'a gider. Ya da Ft'in takımına.
Var aslında. Jelert için İngiltere 2. liginden teklif varmış 7 milyonluk reddedilmiş. Yine Bats'a teklif varmış kabul edilmediği iddiaları vardı. Okan hocayı da burada anlayamıyorum sağ bek istiyorsan Jelert'in gitmesine izin ver gitmesine izin vermiyorsan onu oynat o zaman.Enteresan bir başka şeyde fazla şans vermediğimiz oyunculara teklif geldiğine dair herhangi bir duyumun dahi olmaması
Asanım Jelert e varsa hemen yollamalı. Hatta ssk prim günlerini dolduran Bats için deVar aslında. Jelert için İngiltere 2. liginden teklif varmış 7 milyonluk reddedilmiş. Yine Bats'a teklif varmış kabul edilmediği iddiaları vardı. Okan hocayı da burada anlayamıyorum sağ bek istiyorsan Jelert'in gitmesine izin ver gitmesine izin vermiyorsan onu oynat o zaman.
Onun görmemişim, Rize'ye gitmiş.Rize yapacagi soyleniyodu sabah
Bahane o zaten, harcama limitimiz vardı deli gibi bonservis harcayabilirdik sırf ET düşmanlığından harcattırmadılar.Valla sonuca bakınca BB'den çıkılmadı + şampiyonluk gitse seçilebilirler miydi? Riskli hamleler.
Assignon olayını da ben tam öyle bilmiyorum. Bonservisle anlaşıldıktan sonra (kiralık+zorunlu opsiyon olabilir) bizimkiler düz kiralamaya çevirmek istemişler hem oyuncu hem Rennes bu olaydan hoşnut olmamış
Bize bir tane kanat lazım.Ali Naci yunusun menajerden komisyon alıyor herhalde ulan 3 ay top oynamış adama yıllık 3m para mı verilir? 2mi kabul etmiyosa yol ver gitsin kimsenin nazını tribini çekemeyiz
Sn durmaz bu ne hiz hea
Bu haberler çıktı.Asanım Jelert e varsa hemen yollamalı. Hatta ssk prim günlerini dolduran Bats için de
Baba hemen yollayım, ben görmedim bu haberleriBu haberler çıktı.
Daha önceden belliydi bu transferSn durmaz bu ne hiz hea
En baba döneminde Olcan’ı aldıkbize de engin baytarı vermişlerdi bonservisle
cavanda bi de
Komple dedik burada daşşak geçti milletAyrıca Assignon’u boklayıp durdunuz da keşke alsaydık 20 kiloluk Danla uğraşmazdık en azından
Aynı paraya olacaktı.
Celallenme reis milan yalanladıTrtspor glatasaray pavlociv e kiralama teklifi etti diye haber yapmış.
Yapacağınız transfer görüşmelerine sokayim afedersin iki kulüp de aynı bok. Ha ilgilenir fb alır, fb ilgilenir Galatasaray sulanır. Dünyada başka oyuncular kalmadı sanki. Vallahi iş bilmezlik bu.