Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D
Resim
3 points hediyesi bedava samet

Enteresan bir başka şeyde fazla şans vermediğimiz oyunculara teklif geldiğine dair herhangi bir duyumun dahi olmaması
Var aslında. Jelert için İngiltere 2. liginden teklif varmış 7 milyonluk reddedilmiş. Yine Bats'a teklif varmış kabul edilmediği iddiaları vardı. Okan hocayı da burada anlayamıyorum sağ bek istiyorsan Jelert'in gitmesine izin ver gitmesine izin vermiyorsan onu oynat o zaman.

Var aslında. Jelert için İngiltere 2. liginden teklif varmış 7 milyonluk reddedilmiş. Yine Bats'a teklif varmış kabul edilmediği iddiaları vardı. Okan hocayı da burada anlayamıyorum sağ bek istiyorsan Jelert'in gitmesine izin ver gitmesine izin vermiyorsan onu oynat o zaman.
Asanım Jelert e varsa hemen yollamalı. Hatta ssk prim günlerini dolduran Bats için de

Valla sonuca bakınca BB'den çıkılmadı + şampiyonluk gitse seçilebilirler miydi? Riskli hamleler.

Assignon olayını da ben tam öyle bilmiyorum. Bonservisle anlaşıldıktan sonra (kiralık+zorunlu opsiyon olabilir) bizimkiler düz kiralamaya çevirmek istemişler hem oyuncu hem Rennes bu olaydan hoşnut olmamış
Bahane o zaten, harcama limitimiz vardı deli gibi bonservis harcayabilirdik sırf ET düşmanlığından harcattırmadılar.

Sol beki hatırlamıyorum da sağ bek hazırdı. İyi bir santrafor da alacaktık.

Ali Naci yunusun menajerden komisyon alıyor herhalde ulan 3 ay top oynamış adama yıllık 3m para mı verilir? 2mi kabul etmiyosa yol ver gitsin kimsenin nazını tribini çekemeyiz
Bize bir tane kanat lazım.
Adı bile geçmiyor.Üzerine nelerle uğraşılıyor.
Tabi yunus konusunda bir sıkıntı olduğu gerçek.Ama basında çıkan ücretler ne kadar doğru tartışılır.
sadece bizde değil genel olarak Futbolcu maaşları inanılmaz abartı boyutlara ulaştı.
yunusı gelirsek eyvallah iyi bir performans verdi.Ama bunu istikrarlı bir şekilde yapacak mı soru işareti.çok ciddi eksikleri var.
En başta dediğim gibiilk 11’e çok net kanat lazım.
Verilen parayı beğenmiyorsa gidebilir.Kimse vazgeçilmez değil.Yunus giç değil..Ama başımızda öyle çapsız adamlar var ki şu takımın en büyük yaratıcısı yunus olabiliyor.
Sallai gibi felaket sözleşmlere imza atabiliyor.
Artık söyleyecek söz yok.Bınların bu saaten sonra yapacağı transferlere sokayım.Nefret ettirdiler kendilerinden.
Allah aşkına defolun gidin şu klüpden.

Trtspor glatasaray pavlociv e kiralama teklifi etti diye haber yapmış.
Yapacağınız transfer görüşmelerine sokayim afedersin iki kulüp de aynı bok. Ha ilgilenir fb alır, fb ilgilenir Galatasaray sulanır. Dünyada başka oyuncular kalmadı sanki. Vallahi iş bilmezlik bu.

Tottenham dan Djed Spence harika olurdu orada Porro oynuyor zorlasak keşke

Trtspor glatasaray pavlociv e kiralama teklifi etti diye haber yapmış.
Yapacağınız transfer görüşmelerine sokayim afedersin iki kulüp de aynı bok. Ha ilgilenir fb alır, fb ilgilenir Galatasaray sulanır. Dünyada başka oyuncular kalmadı sanki. Vallahi iş bilmezlik bu.
Celallenme reis milan yalanladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt