Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Samet'in Rizespor'a transferi sonrası yaptığı ilk iş Fb'yi takipten çıkarmak olmuş
Ts'yi yendiklerinde de 1 tek sevinmeyen oydu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BCT ve Kutlu söylemişti sanırım. Bir kaç yerde daha geçti. Teklif kabul edilmedi dendi. Anlamadığım nokta da bu Okan hoca sağ bek istiyorsa o zaman satılsın Jelert 7 denmişti teklif içinde gitmesini istemiyorsa kazanmak için sağ bekte oynatalım bu oyuncuyu. Ya da Jelert'e kuvvetlendirme için özel program uygulanıyorsa ve ondan gelecek sene mesela asıl katkı bekleniyorsa bu açıklansın o zamanki hiç sanmıyorum bunu yaptığımızı.Baba hemen yollayım, ben görmedim bu haberleri
Gokhan dinc’e mi daha cok benziyorsun ahmed kutucu’ya mi üstadKAÇIRMADI TABİİ Kİ
Milas sportif direktörü demeci diye yapmışlar haberiCelallenme reis milan yalanladı
Sportif direktör yalanlamış öyle bir şey demedim diyeMilas sportif direktörü demeci diye yapmışlar haberi
kutucuGokhan dinc’e mi daha cok benziyorsun ahmed kutucu’ya mi üstad
Samo Galatasarayli miSamet'in Rizespor'a transferi sonrası yaptığı ilk iş Fb'yi takipten çıkarmak olmuşTs'yi yendiklerinde de 1 tek sevinmeyen oydu
![]()
Baba transfer sezonu açıldığında komple kafalar karışık sarhoş gibiyiz. Mantık yokBCT ve Kutlu söylemişti sanırım. Bir kaç yerde daha geçti. Teklif kabul edilmedi dendi. Anlamadığım nokta da bu Okan hoca sağ bek istiyorsa o zaman satılsın Jelert 7 denmişti teklif içinde gitmesini istemiyorsa kazanmak için sağ bekte oynatalım bu oyuncuyu. Ya da Jelert'e kuvvetlendirme için özel program uygulanıyorsa ve ondan gelecek sene mesela asıl katkı bekleniyorsa bu açıklansın o zamanki hiç sanmıyorum bunu yaptığımızı.
Nondanın golüyle şampiyon olduk o yılEn son ne zaman ilk 11 kalecimiz Turk oldu ki boyle bir sey isteniyor?
Orkun ile Aykut en son ilk 11'i donusumlu paylasiyordu. O sezonlar da iyi degildik zaten. Ondan once de Hayrettin idi galiba ilk 11 Turk kaleci ki Hayrettin de iyi anilmaz hicbir zaman.
Tsli kanksSamo Galatasarayli mi
Vay anası… ne hainlikler yapılmış ve kim bilir daha ne hainlikler yapıldı/yapılıyor … anlaşıldı ki yönetimin derdi Galatasaray değil; kendi menfaatleri.. gerekirse şampiyonluğu bile satarlar..Bahane o zaten, harcama limitimiz vardı deli gibi bonservis harcayabilirdik sırf ET düşmanlığından harcattırmadılar.
Sol beki hatırlamıyorum da sağ bek hazırdı. İyi bir santrafor da alacaktık.
Oralım canlı yayın açta biz de senin Mbakata ya mı yoksa Appindangoye ye mi benziyorsun onu anlayalımGokhan dinc’e mi daha cok benziyorsun ahmed kutucu’ya mi üstad
Takim iyi bir takim miydi? Degildi. Gorece olarak underdog kadroyla sampiyon olduk. Baska?Nondanın golüyle şampiyon olduk o yıl
Şakasız ben Trabzon alır diye bekliyordum kirveSamet'in Rizespor'a transferi sonrası yaptığı ilk iş Fb'yi takipten çıkarmak olmuşTs'yi yendiklerinde de 1 tek sevinmeyen oydu
![]()

Jelert te Fm de çok iyi bence bizimkiler biraz Fm den de etkileniyorSoule fmde çok iyidi sağ açıkta özellikle
Onlar da alırdı ama taraftarı çok tepki gösterirlerdi şu andaŞakasız ben Trabzon alır diye bekliyordum kirve![]()