Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samet'in Rizespor'a transferi sonrası yaptığı ilk iş Fb'yi takipten çıkarmak olmuş :D Ts'yi yendiklerinde de 1 tek sevinmeyen oydu :D

Baba hemen yollayım, ben görmedim bu haberleri
BCT ve Kutlu söylemişti sanırım. Bir kaç yerde daha geçti. Teklif kabul edilmedi dendi. Anlamadığım nokta da bu Okan hoca sağ bek istiyorsa o zaman satılsın Jelert 7 denmişti teklif içinde gitmesini istemiyorsa kazanmak için sağ bekte oynatalım bu oyuncuyu. Ya da Jelert'e kuvvetlendirme için özel program uygulanıyorsa ve ondan gelecek sene mesela asıl katkı bekleniyorsa bu açıklansın o zamanki hiç sanmıyorum bunu yaptığımızı.

"Biz burada kafa patlatıyoruz; o gelir mi, bu gider mi, şunu alalım, şunu oynayalım filan ama yönetimin çok da umurunda olduğunu sanmıyorum."

yönetim;

BCT ve Kutlu söylemişti sanırım. Bir kaç yerde daha geçti. Teklif kabul edilmedi dendi. Anlamadığım nokta da bu Okan hoca sağ bek istiyorsa o zaman satılsın Jelert 7 denmişti teklif içinde gitmesini istemiyorsa kazanmak için sağ bekte oynatalım bu oyuncuyu. Ya da Jelert'e kuvvetlendirme için özel program uygulanıyorsa ve ondan gelecek sene mesela asıl katkı bekleniyorsa bu açıklansın o zamanki hiç sanmıyorum bunu yaptığımızı.
Baba transfer sezonu açıldığında komple kafalar karışık sarhoş gibiyiz. Mantık yok

En son ne zaman ilk 11 kalecimiz Turk oldu ki boyle bir sey isteniyor?

Orkun ile Aykut en son ilk 11'i donusumlu paylasiyordu. O sezonlar da iyi degildik zaten. Ondan once de Hayrettin idi galiba ilk 11 Turk kaleci ki Hayrettin de iyi anilmaz hicbir zaman.
Nondanın golüyle şampiyon olduk o yıl

Bahane o zaten, harcama limitimiz vardı deli gibi bonservis harcayabilirdik sırf ET düşmanlığından harcattırmadılar.

Sol beki hatırlamıyorum da sağ bek hazırdı. İyi bir santrafor da alacaktık.
Vay anası… ne hainlikler yapılmış ve kim bilir daha ne hainlikler yapıldı/yapılıyor … anlaşıldı ki yönetimin derdi Galatasaray değil; kendi menfaatleri.. gerekirse şampiyonluğu bile satarlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt