Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’da 1.5 yıldır alt yapıyla ilgilenen yönetici yok, soran tek bir muhabir oldu mu
Mustafa Cengiz döneminde sırf GK üyesi diye getirilen hiç bir bilgisi olmayan ne yaptığı belli olmayan, alt yapı ile ilgili bilgisi- tecrübesi 0 İktisat mezunu bir adam plan Emir Kıvırcık hala oranın başında koordinatör ama sorsan alt yapıya çok önem verirler.

An itibariye Milano’dayiz
IMG_6099.webp

Transfer var dediler geldik.
Fabrizio, aklin varsa karşıma çıkma.

hafta ici nacizane degindim kendisine ve ismi bizle cikan diger bolge oyuncusu-
kuzeylilere . asagi yukari ,o mesajimda da dedigim su idi ; ikisi arasinda illa biri olacaksa, bu hampus olmali .
diger isim dis da hype yapiyordu bi ara ada bazli kaynaklar ozelinde . <- ben begenmiyorum kendisini .
svensson du yanilmiyorsam .

ancak, hampus konusunda dedigimi yinelersem ; verona ,lecce ciddi ilgili . bu iki kulup scout olarak italya da yillardir takip ettiklerim arasindadir.nacizane.

italyanlardan biri 15 m kron civari teklif etmis,geri cevrilmis. kulubu 30 m kron civari istiyordu. varin hesabi siz dusunun .

@Hayri Cund hayricim sanirim kim bu hampus sorusunu sende sormustun - yaniliyor muyum ? :)

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki , @Murat Durmaz , @Naci Liboş , @Veli Baltacı

saygi ve selamlar .

Bırak şimdi onu

Oral sevmez futbolcu karşılaştırma uygulaması yapmış twitter hesabı açıp mavi tik almış

Gözümüzün önünde bir yıldız doğuyor
Birde sosyal medya danişmani tutmus hesap için onu unutmuşsun yıldızdan cok @Vasfi Vural in tahtıni sallayan bir milyarder doğuyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt