Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-5-2 yapalım nasıl olsa gol yiyoruz

ahmed ve osimhen ilerde olur mu?

Yönetim öyle bir boş bogazlik seviyesinde ki icardi'nin sevgiler gününde geleceğini taraftara supriz yapacağını bile söylüyorlar muhabirlere. 1 tane gizli bilgi olmamız mi kulüpte.
Gs devlet dairesi gibi yönetiliyor demiyoruz boşuna. Her iş ağır her işte 40 tane yetkili var, böyle bir ortamda tabiki herşey basına sızar. Transferi bir hoca bir yönetici ve en son başkan bilecek okadar. Bizimkiler kulüpte dedikodusunu bile yapıyorlardır

Yönetim öyle bir boş bogazlik seviyesinde ki icardi'nin sevgiler gününde geleceğini taraftara supriz yapacağını bile söylüyorlar muhabirlere. 1 tane gizli bilgi olmamız mi kulüpte.
Neden kendi ayaklarına celme takarlar bende anlamış degilim. Hayatimda bu kadar geri zekalilik görmedim

hafta ici nacizane degindim kendisine ve ismi bizle cikan diger bolge oyuncusu-
kuzeylilere . asagi yukari ,o mesajimda da dedigim su idi ; ikisi arasinda illa biri olacaksa, bu hampus olmali .
diger isim dis da hype yapiyordu bi ara ada bazli kaynaklar ozelinde . <- ben begenmiyorum kendisini .
svensson du yanilmiyorsam .

ancak, hampus konusunda dedigimi yinelersem ; verona ,lecce ciddi ilgili . bu iki kulup scout olarak italya da yillardir takip ettiklerim arasindadir.nacizane.

italyanlardan biri 15 m kron civari teklif etmis,geri cevrilmis. kulubu 30 m kron civari istiyordu. varin hesabi siz dusunun .

@Hayri Cund hayricim sanirim kim bu hampus sorusunu sende sormustun - yaniliyor muyum ? :)

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki , @Murat Durmaz , @Naci Liboş , @Veli Baltacı

saygi ve selamlar .
linneas kadar oynarsa öpüp başımıza koyalım kuzeylilerin beyin çalışma prensipleri bizim ülke futboluna uymuyor.

Bırak şimdi onu

Oral sevmez futbolcu karşılaştırma uygulaması yapmış twitter hesabı açıp mavi tik almış

Gözümüzün önünde bir yıldız doğuyor
6 aya fenerde data analist olarak işe başlayıp mert hakanla poz vermeye başlar

Para problemi olmayan büyük takımların topçularının peşinde olmalıyız. Psg,tottenham,arsenal,chelsea,manu... gibi
Lyon,marsilya,rennes,roma.. tarzı çingene pazarlığı yapan takımlarla vakit bile harcamak saçma bence.

torreira yerine net adam lazım.. değeri varken satılmalı.. muslera sonrasında zaten zorlanır.. mckennie zaman zaman pazarda olan ismi çıkan alınabilecek bir oyuncu gibi.. en azından mckennie-sara ikilisi olsa orta saha gayet iyi olur..

Çok sürpriz bir isim alacağız gibi hissettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt