- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Hocam cok guvebilir bi agiz biyiikları varr bakimli biriBirinci ağızdan nasıl öğrendin diye sormaya korkuyorum, enteresan bir hikaye gelecek diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam cok guvebilir bi agiz biyiikları varr bakimli biriBirinci ağızdan nasıl öğrendin diye sormaya korkuyorum, enteresan bir hikaye gelecek diye.
İsmini ne zaman ahmet boxer olarak revize edeceksinBoxera damlayan son çiş damlası gibi nöbet
Seneye 10.olur isek tüm teknik ekibe ve futbolcular ve yönetime söveriz
@Metin İbrahim Kavukçu bilgileri sağa sola dağtmayalimHocam cok guvebilir bi agiz biyiikları varr bakimli biri
daha ayar tutmaz o elemanEvliymiş bilmiyorumBu adam evli mi? Rennes'ten Fransa'daki takımda Fofana'yı falan da aldılar Ziyech'i de alırlar belki ama bizden biraz para alamdan gitmez bu.
ihtiyar mı diyorsun simdi adama heaÜstad senin gencligine benziyor bu adam
Haluk, Seten ile takılmaya başladıktan sonra inanılmaz düşüş var sende. Başından beri ayrı değildi ki. Bu ikisi yönetimde farklı alanlarda eminim kulübe faydaları oluyordur bir noktada ama futboldan anlamayan bu piyasada bulunmamış Hatipoğlu'na zaman verilsin o da çalışır belki az çok hakim olur demiştim ama belli ki o taraflarda hiç yok yani anlamayan kişiler birlikte çalışsalar ne olacak?