- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
Eyvah peters 1,73
Futbolcu dediğin çok uzun olmamalı H. Lamp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah peters 1,73
Alabiliyorlarsa alsınlar. Talisca bizimle ismi geçtiği için verdiğim bir örnek. O tarz bir oyuncu lazım.Talisca maliyetine Baturina alamaz mıyız ?
Kendi topcularimizi saymayalım o 5 kisiyi çıkartınca 38. kişiyi geçip topu rakibe verip arkasına baktığında bizim kaleye kendisinden daha yakın 8 kişi görecek çünkü
![]()

Herifle ping pong oynarimAkanım boksta iş yapmaz mı yani![]()
hakan ünsal da çok kısaydıBoy olayı da ciddi abartılıyor.
Tarihimizin en iyi bekleri olan
Ergün 1.78
Mariano 1.77
Boey 1.78
Eboue 1.78
Niye ne var şubattaAbi ne biçim bi aymış geçmek bilmedi şubat bir an once gelmeli
O Khusanov'u bak yemin ederim bjk alsa şu ziyattinovmudur nedir onun gibi olurdu 1 yıl sonra tefeye koyarlardı, sonra muhtemelen 2.lige düşer kariyeri biterdi. Bizim ülke öyle oyuncuları bulup getirmeden önce ilk önce alt yapıyı geliştirmesi lazım, jelert bize zargana geldi, geldiğinin iki katı daha küçüldü bizde. City şimdi o elemanı 1 yıl sonra makinaya çevirecek walker gibi. Bu konuda en iyi kulüp yine biz olmamıza rağmen bize gelen bile düşüş yaşıyor barış bir istisna bence o sırf kendisinin emeği ile toparladı kulübün yazdığı bir programın dahilinde geliştiğine inanmıyorum ben. Köhn uçak gibi geldi herif 4 hafta sonra kağnıya döndü, sanchez yavaşladı, osimhen bile yavaşladı izleyenler farkediyordur eskisi gibi patlayıcı cıkamıyor ataklara. O yüzden bizimkiler hiç öyle potansiyellileri toplamasınlar elemanların kaderinde bir gram şansları varsa o da gider ellerinden.Gerçekten Türk takımları o kadar kötü yönetiliyor ki bizde dahil. Koskoca Barcelona gidip Afrika’nın ücra köşelerinde genç oyuncuları alıyor bizimkiler nerde sönmüş sümsük varsa onların peşinde. Sonra Lamine Yamal’ı nasıl buluyorlar oluyor. Elinin altında Eren Dinkçi,Can Uzun veya Aral Şimşir gibi alınabilecek adamlar varken biz hala nerde ıskartaya çıkmış adam var onunla uğraşıyoruz. Geçen sene Fransa da Monaco’nun aldığı Lamine Camara mesela. Monaco 15’e aldı 40 verseler,vermezler şimdi. Yani isim olarak yazıyorum örnekler çoğaltılabilir. City’nin aldığı Khusanov hem Bjk hemde Ts önerilmiş ama almamışlar. Sonuç 40 milyona City gitti.Takımımızda kanat orta saha oyuncusu yok biz gidip Skriniar gibi ölü adama 6 aylık 4.5 milyon veriyoruz ki Allah’tan Fenerbahçe gibi bir takım varda bizden önce aldılar. Yani bizim gidip Aral’ı almamız gerekiyor. İşin açıkçası bizim kulüplerden bir b.k olmaz.
O da bizim gibi defans yapmayı beceremiyor yani doğru mu anladım mahmudumWalker peters skills videolarını etüt ettim. Sağ bekten çok sol kanat forvette takılıyor eleman
Transfer donemi bitecekNiye ne var şubatta
1.82hakan ünsal da çok kısaydı