Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.592
- 8.051
- 1.428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi sıkıntı yok ara sıra zorlanma yaşamıştır eğer aynı sezon içinde üst üstte 3-4 sakatlık yaşıyor olsa problem olabilirdi bu kadar driplingi olan oyuncu için o veri çok kötü durmuyor.
Knk güzel diyosunda , sen inanabiliyormusun bizimkilerin böyle şeyler ile uğraşacaklarına,Belçika kulüpleri Osimhen ve Jonathan David gibi Afrika ve Amerika gibi bölgelerinin Milli Takımları'nın U16 U17 U18 gibi nerde potansiyelli ve turnuvalarda coşmuş oyuncu varsa alıp denemek istiyo.Bizim takımın bu takımlardan ekonomisi aşırı mı iyi?Turnuvaların Gol Krallar'ını bile 2 milyon euroya satıyolar.Şu transfer pazarlarına girmemek mantıksız bence yav![]()
Erkeğe geri verilmesi lazım. Ben alıp çöpe atmıştım.—konu dışı bir soru—
nişan bozuldugunda yüzük kimde kalır -yüzügü erkek almışsa
Eee jelert buhızlı, delici koşu atar, fiziği biraz zayıf, savunmada ayakta kalır
Premier Lig düzeyinde oynayan bir oyuncu olarak Jelert'ten daha önde olabilir diye düşünüyorum. Peters geçen sezon Championship'in en iyi 11'ine de seçilmiş. Oyuncuyu detaylı bilmiyorum bu arada sadece profil olarak yorumladım. Yaş, geleceği lig ve sözleşme durumu ideal görünüyor eksiğimiz olan bir mevki sonuçta, Ayrıca şu anda Jelert'ten ziyade Kaan'a göre ne yapabilir diye bakmalıyız çünkü orada Kaan oynuyor.Jelert'ten farkı ne olacak?
Dun 250 -300 gündür konusmuyordun birisiyle ne ara nisanlanmaya. Geldin ulan—konu dışı bir soru—
Erkek alır kuyumcuya gider , evlilik akdi gerçekleşirse, tümü kadında kalırken, taahhüt edilen mehir tamamı boşansan bile ölmeden verilmelidir—konu dışı bir soru—
İşte Galatasaray'ın menfaatlerini düşünen bir taraftar. Saddam Savaş gibi ona buna parayı gömelim gitsin demiyor.herifin sözleşme 5 aya bitiyor ne 5 i ne 8 i yav 2-3 milyondan fazla verilmemeli
—konu dışı bir soru—
Ben degil ustad bi arkadas nisan bozmus o soruyorDun 250 -300 gündür konusmuyordun biridiyle ne ara nisanlanmaya. Geldin ulan
Yüzüğü geri istesin herhalde o kadarda iletişimi kalmıştır.Ben degil ustad bi arkadas nisan bozmus o soruyor
Eski gsc’den bi arkadas
Leicester istemiş 8 istemişler vazgeçmişBu Walkerı alırız gibime geliyor, pek talibi yok, takımıda küme düşüyor kriterlere uyuyor.