Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Bu takıma 1 de İlkay kazığı gelmesin yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle zaten normalde 5 transfer lazım bunların 3'ü net aceleydi ama bu yönetim beceremez.
Bugün Barış ve Yunus sağdan soldan getirdiği toplarda yay üstünde bomboş toplar kaldı oraya bi adam alsak yetişse bile sezonu double double yaparak tamamlar.2,5 sene Mertens taşıdı ama adam yaşlandı ve fizik olarak geriye gitmeye başladı.
1e1 ayni düşünüyorum. Ve hala en ufak transfer düşünülmüyorÇok acil uzun 6, oyun kurucu kanat, skorer 10, sağ bek
Şartoğlu şart bunlar
Duyumu bilmem ama Antep dep eğer sağ bek + 9.5 getirmezsek puan kaybı yaşanması muhtemel.Bumudum dransfer duyum at ustume
cildirmak uzereyiz
Osimhen ve Yunus’un olmadığı düzende Sara yanlış transferdi, tepkiler de genel olarak profilineydi.Müller hatırladı...
Sara ilk geldiğinde neler yazılıyordu az sabır her futbolcu girer girmez etki etmez takımla beraber çalıştıkça daha iyi olacak.![]()
Vardı da transfer yapamıyoruzMertens son yarım saatlik oyuncu artık, hoca bunun farkına varsın.
Admirim 3-5-2'de oynatamaz mıyızOsimhen ve Yunus’un olmadığı düzende Sara yanlış transferdi, tepkiler de genel olarak profilineydi.
Kutucu da 4231 oyuncusu değil.
Eren işini 3.5'a bitirsek iyi bir transferdi ama onda bile yavaş kaldık ki bazı şeyleri açıklamak zor.Eren Elmalı'yı alamadılar, sol bek yedeği Berkan girdi, hoca kotaramayacağını düşünüp Jelert'i de attı oraya. @Umut Işık yanlış transfer veya yapılmayan transfer işimizi kolaylaştırmıyor