Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax maçına kadar transfer bitmez

İlkay kısa vadede şu takımda kazık değil birkaç sorunun çözümü olurdu.

Mertensin kaldıramayacağı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı genç bir on no bulamayacağımız için İlkayin devre arası gelme imkanı varsa Sara İlkay çift sekiz yapabiliriz. Hala bu takıma bir kanat ve sagbekte lazım. Bakalım bu kadar kısa sürede ne yapacaklar

Yaw sinir yokken iki Türk'e 10m verelim mi totalde
500 küsür gün Kerem Demirbay'dan sonra bir tane yerli oyuncu alındı bu takıma. Türk oyuncu olmadan maç kadrosu oluşturamıyorsun. Sallai, Yusuf ve Jelert'e harcanan boş paraları hesaba katınca iş yapacak yerlilerin alınmaması hatadır.

3412 352 3421 falan uyar 433 de olur.

4231 kanadına koyup ileri geri çalış dersek yapamaz
Dediğiniz taktiklerin hepsi bence iyi olur gibi zaten Jelert'i de kullanma planımız varsa en ideali 3'lü sistemler olabilir diye düşünüyorum aslında 3'lü de iyi de oynuyorduk niye tekrar 4'lü formasyona döndük bunu hiç anlamadım.

Mertens ve Kaan ile sezonu bitiremeyiz. Stopere boş yere para vermemek lazım. Sağ bek, orta saha ve kanat lazim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertensin kaldıramayacağı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı genç bir on no bulamayacağımız için İlkayin devre arası gelme imkanı varsa Sara İlkay çift sekiz yapabiliriz. Hala bu takıma bir kanat ve sagbekte lazım. Bakalım bu kadar kısa sürede ne yapacaklar
Skrinar’a vereceğimiz parayı ilkaya versek hayır demezdim

500 küsür gün Kerem Demirbay'dan sonra bir tane yerli oyuncu alındı bu takıma. Türk oyuncu olmadan maç kadrosu oluşturamıyorsun. Sallai, Yusuf ve Jelert'e harcanan boş paraları hesaba katınca iş yapacak yerlilerin alınmaması hatadır.
En iyi yerliler bizde zaten gerek yok bonservis bayilmaya. Hele önünde 10m verilmiş jakobs varken

Kyle Walker ha. Ibo Hatip ile Kavukçunun beceriksizliğini çok hafife alıyorsunuz..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt