Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi sakatlandı bizim sistem.arızalandı. Rakip Icardiyi kollayacağım diye diğer oyunculara baya fırsat veriyormuş aslında. Orta sahaya gelip top çıkartmaları, tek pasları cabası. Yine çık gel Arjantin'den sarı saçlım mavi gözlüm..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Okan Buruk: "Ajax maçına transfer yazamıyoruz ama bir sonraki lig maçı olan Gaziantepspor maçında daha iyi bir kadroyla sahada olmamız muhtemel. Oyuncu takip ediyoruz ve transferin en kısa zamanda sonuçlanacağını düşünüyorum."

Hoca masal anlatıyor...Kutucuya niye 6 verdik o zaman adamdan saymayacagiz sanirim

Okan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
Aynı cümleleri yazın da kurdu sonuç tutan 1 transfer var yav

Okan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."

miaukatzeyi istiyorsun!!!! sıradan topçunun sözlük anlamı okaaaaan!

Okan Buruk: "Transferde hata yapmamamız lazım. Bazen aşırı baskı hata yaptırabiliyor. İyi oyuncular, kaliteli oyuncular, kadromuza kalite katacak oyuncuları en kısa zamanda kadromuza katacağız. Onların da desteğini bekliyorum."

Rashford’ı Fener de istiyor biz de istiyoruz, 10 güne o mevzuda kavga çıkabilir gidecek yer bulamazsa.

Barcelona alamayacak gibi gözüküyor.
bana çok diz döveriz hissi veren bir isim rashford.

ilk oynamaya başladığında "bu adamdan büyük iş çıkacak" dedirtiyorduda - o kadar izlememekle beraber baktığım maçlarda hiç beğenmediğimi söyleyebilirim.

Bence en garanti alınacak adam Correa o bölgeye de, çok para istiyordu.

Danso’daki mevzuyu ise anlamadım Özbek’i sattılar bunu da satmak istiyorlar hala
3'lü oynarsak bu kadronun bileğini büken olmaz gibi rakipleri vura vura gideriz keşke fener maçına kadar bir ihtimal olsa...

Muslera
Sanchez - Danso - Jakobs/Abdül
Walker - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Correa
Osimhen​

Sallai ile Berkan ribaund alıyor diye öven çakma analizci bugün ne anlatıyor acaba
Sinan Yılmaz diyordu herhalde valla kimse kusura bakmasın da o paralara alınan adamların azıcık da olsa eli ayağı düzgün olur Berkan sallai dümdüz herifler Samsun'da ki holse Göztepe'deki siyahi orta saha kadar oynamiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt