Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
bir orta saha daha yazsakPeters
Danso
Correa ile kapatsak okey der misiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir orta saha daha yazsakPeters
Danso
Razı ettiler , bir hafta sonra Taylana razı hale gelirizPeters
Danso
Zaniolo dönüyor demeSahsima cok kotu 1 haber ulasti
İbram ve simitçi bunlardan 1 ini bile alabilir mi sence? Hele hele Correa ve Danso cevap bile vermez bunlaraPeters
Danso
Öztürk sayesinde girdi kulübe Hakan Sarıöz de öyle Maruf daKiev beraberliğinde Hatipoğlu çıkıyor galibiyette Öztürk.
Okan Buruk: "Ajax maçına transfer yazamıyoruz ama bir sonraki lig maçı olan Gaziantepspor maçında daha iyi bir kadroyla sahada olmamız muhtemel. Oyuncu takip ediyoruz ve transferin en kısa zamanda sonuçlanacağını düşünüyorum."
Aynı cümleleri yazın da kurdu sonuç tutan 1 transfer var yavOkan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
Okan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
bana çok diz döveriz hissi veren bir isim rashford.Rashford’ı Fener de istiyor biz de istiyoruz, 10 güne o mevzuda kavga çıkabilir gidecek yer bulamazsa.
Barcelona alamayacak gibi gözüküyor.
3'lü oynarsak bu kadronun bileğini büken olmaz gibi rakipleri vura vura gideriz keşke fener maçına kadar bir ihtimal olsa...Bence en garanti alınacak adam Correa o bölgeye de, çok para istiyordu.
Danso’daki mevzuyu ise anlamadım Özbek’i sattılar bunu da satmak istiyorlar hala
Zaniolo dönüyor deme
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rashford büyük oyuncu öyle bir ihtimal keşke olsa ağa bey , kanatta yunusla oynuyoruz , rashford begenmiyorlar bideRashford hamlesi üzerimizdeki ölü toprağını atar.
3 şubata kadar bir yere gitmezse başka çaresi kalmayacak.O it Bundesliga da oynamam diye BVB yi reddetti 6 ay için 8 milyon teklif ettiler
Hiç bir şekilde mümkünati yok
Bench'te adam yok, biraz pahali ama devre arasinda artik bu kadarina da birsey diyemem cunku yedeklerde PAF takimdan cocuklar var.Hoca masal anlatıyor...Kutucuya niye 6 verdik o zaman adamdan saymayacagiz sanirim
Yunus 14 m euro mevzusu mu
Para edecek topcularimizin birinde serbest kalma bedeli varmis baya da dusuk
Sinan Yılmaz diyordu herhalde valla kimse kusura bakmasın da o paralara alınan adamların azıcık da olsa eli ayağı düzgün olur Berkan sallai dümdüz herifler Samsun'da ki holse Göztepe'deki siyahi orta saha kadar oynamiyorlar.Sallai ile Berkan ribaund alıyor diye öven çakma analizci bugün ne anlatıyor acaba
Okan buruk transfer konusunda tier olarak Eyüp yildizdan hallice