Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin kalitesi kadar zamanı da önemli son transfer Ahmed mesela bence çok iyi topçu her takıma sorun çıkarıyordu eyüpte ama bugün ilk maçta gördük 2 kere atılıyordu aldığı her topuda verdi. alışması gerek yine Sara ilk haftalar kazık yedik diye geziyorduk şimdi bambaşka. Yani bunu bile bile uzatmalarına çıldırıyorum iyice.

Her oyuncu için geçerli değil bu nadiren ilk maç coşan olur ama genelde süre gerekir.

Çakma Walker için endişeliyim.

Ama vasat üstü bir kanat bek ise alınabilir.

kanat da gelmeli
yunus ve barış dışında oyuncu yok.
sallai'yi orada denemiyoruz bile.
yunus'un düşüşünde alternatif olmamasının da etkisi var bence
kariyerinde adana demir sonrası ilk kez düzenli 11 oynuyor. alışık değil bu tempoya. yorgunluk belirtileri var.
1-2 maç dinlense kendine gelebilir ama yedek olmadığı için o şans yok.
bir oyuncu daha olsa eldekilerden biri su kaynatınca 11'e atardık

Bence net salladı yine. Psg nin kiralık kontenjanını boşaltmasını bekliyorlar, imzalar atılmıştır bile
Sorunlu bir şey olsa bile o çalım muhabbetinden sonra alırlar her türlü. Bize yazılırken bu Murat Aşık mı ne demişti Mourinho tarafından aldım bilgiyi oyuncunun sakatlık durumu pek iyi değilmiş diye belindeki sakatlıkla ilgili. Daha önce benzer bir şey daha yaşamışlardı.

Kyle Walker Peters'in kusura bakmayın da nesi beğenilmiyor ? Ben hala bizim alabileceğimizi düşünmüyorum bu adamı net iyi piyasası var çünkü İngiltere 1 ve 2. liginde.
Jelert 2 olur diyorlar da Peters teknik bi herif tek ortak noktaları hız jelert'in ayağı Berkan'dan hallice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt