Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Ben daha görmedim, hep sallıyor transfer falan sonra bizde duyum olmaz diyor sallamaya devam ediyor. Daha doğru bildiği haber yokOrtadakinin doğru bildiği konu var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben daha görmedim, hep sallıyor transfer falan sonra bizde duyum olmaz diyor sallamaya devam ediyor. Daha doğru bildiği haber yokOrtadakinin doğru bildiği konu var mı?
Açık ne levent üstad, yok libero
Fb'de bilgileri doğru bilir. Babası ailesi falan Fb'li eski kongre üyeleri. Aziz Yıldırım ile falan fotoğrafları var yakınlıkları var.Ortadakinin doğru bildiği konu var mı?
Talihsiz yorum olmuş
Bence net salladı yine. Psg nin kiralık kontenjanını boşaltmasını bekliyorlar, imzalar atılmıştır bileFb'de bilgileri doğru bilir. Babası ailesi falan Fb'li eski kongre üyeleri. Aziz Yıldırım ile falan fotoğrafları var yakınlıkları var.
Yedlin gibi birşeyse haklı hiç gelmesibTalihsiz yorum olmuş
ifşaattan kaçınalım
Sorunlu bir şey olsa bile o çalım muhabbetinden sonra alırlar her türlü. Bize yazılırken bu Murat Aşık mı ne demişti Mourinho tarafından aldım bilgiyi oyuncunun sakatlık durumu pek iyi değilmiş diye belindeki sakatlıkla ilgili. Daha önce benzer bir şey daha yaşamışlardı.Bence net salladı yine. Psg nin kiralık kontenjanını boşaltmasını bekliyorlar, imzalar atılmıştır bile
Bizim muhabirlerden farkı yok ki bu fake ise bizim muhabirlerde fakeşu salağı paylaşmayalım adam komple fake

Van de Ven ve Romero sağolsun dediğin gibi.Orada o kadar çok sakatlık var ki Gray'i stoper Spence'yi de sağ bek oynatıyorlar sanırım.
Jelert 2 olur diyorlar da Peters teknik bi herif tek ortak noktaları hız jelert'in ayağı Berkan'dan halliceKyle Walker Peters'in kusura bakmayın da nesi beğenilmiyor ? Ben hala bizim alabileceğimizi düşünmüyorum bu adamı net iyi piyasası var çünkü İngiltere 1 ve 2. liginde.