Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyv üstad güzel söyledin, eksik olmaHakanım senin canını sıkanın sen de canını sık. Bencillik ve fedakarlık arasındaki dengeyi kaybetme, hatta tatlı bir bencillik bile kaldırır.

Bugün böyle bir şey de yaşandı, neden bilmiyorum
Kufur etmemek cok zor
Erden Timur olmasa 15e veriyoduk, beceriksizlik oradan belli zatenBoey den gelen 30 milyonu hiç edince camia da menajerlerde rahat edecek.
Erden Timur olmasa 15e veriyoduk, beceriksizlik oradan belli zaten
Erden baskan geri dönecek, dönmeli
I live for transfers derimBenden daha cok transfer manyagi ciktin![]()

Valla düşmezse Antep = Real Deplasmanı"Gaziantep deplasmanında daha iyi bir kadroyla olmamız muhtemel."
Bu senaryonun gerçekleşmesi için oyuncu(lar) en geç perşembe-cuma İstanbul'da olması gerekmez mi? Haliyle salı-çarşamba gününe kadar medya da düşer.
Umudum stoper özellikli bek mi bakıyoruz acaba ?Acaba stoper işini askıya alıp +1 orta saha mı alacağız.
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, stoper almayabilir hatta almama ihtimali daha yüksek."
Ne bakıyoruz artık bilmiyorum her an transfer değişiyor.Umudum stoper özellikli bek mi bakıyoruz acaba ?
Keşke öyle olsa nelson gitmiyorsaAcaba stoper işini askıya alıp +1 orta saha mı alacağız.
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, stoper almayabilir hatta almama ihtimali daha yüksek."
Uğur günün tarihini söylesin ona bile şüpheyle bakarım.Acaba stoper işini askıya alıp +1 orta saha mı alacağız.