Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.961
- 10.217
- 2.168
Gardimize göre hareket ediyoruz sankiNe bakıyoruz artık bilmiyorum her an transfer değişiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardimize göre hareket ediyoruz sankiNe bakıyoruz artık bilmiyorum her an transfer değişiyor.
sağ bek, orta saha, hücumcu (mertens'in pozisyonuna gibi anladım bunu) dendi bugün vole yayınındaAcaba stoper işini askıya alıp +1 orta saha mı alacağız.
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, stoper almayabilir hatta almama ihtimali daha yüksek."
Kufur etmemek cok zor
Bir tanesi bu düşen Peters o yakın zamanda biter diyorlar. Diğer oyuncu merak konusu. Bir de 3 Şubat'tan sonra fırsat için beklerler. Ziyech gidecek o net, Nelsson'un durumu ne olacak? O kalacak da .jelert'i mi göndereceğiz? Yusuf'ta kiralık gidecek herhalde."Gaziantep deplasmanında daha iyi bir kadroyla olmamız muhtemel."
Bu senaryonun gerçekleşmesi için oyuncu(lar) en geç perşembe-cuma İstanbul'da olması gerekmez mi? Haliyle salı-çarşamba gününe kadar medya'ya da düşer.
O zaman stoper iptal yada yerli Ahmetcan Kaplan mesela zorunlu satın alma tarzı sağ bek. 10 no bir de olursa orta saha mı?Nelssonun vücüd dili sanki kalıyorum der gibiydi
Sorun zaten hakem nasıl biz başak yendiğimiz zaman Konya maçında kollayacakları belliyken göstere göstere yapmışlardı yarında çıkar göstere göstere yaparlar 2.5 senedir son vites gidiyorlar.Hakem makem birşey çıkmasa Göztepe yarın bunlara top gostermez
Göztepeden Tahada olabilir yerli olarakO zaman stoper iptal yada yerli Ahmetcan Kaplan mesela zorunlu satın alma tarzı sağ bek. 10 no bir de olursa orta saha mı?
ImkansızBay 20+ gol 10+asist yapacağı sezonlar olacak kariyerinde. Bizde olur mu bilmiyorum ama birgun olacak. Tırnaklarıyla kazıyarak geldi buralara. Daha da yukarı cikacak
Uyuma Houston maci varImkansız
Bekliyorum da nba fikstür çok dandik. Cavs 6 maçlık filan deplasmandan sonra adamlara back to back veriyorlarUyuma Houston maci var