Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi'nin kontrat sezon sonu bitiyor muydu ? yoksa ilke sen kiralıktı önümüzdeki sezon sonuna kadar mı bağlamıştık sonrasnda. 1kiralık + 3yıl gibiyse 2026 hazirana kadar olması lazım.
1 sene daha var. An itibarıyle 15 milyon euro yükümlülüğümüz var sözleşmesinde.

1 sene daha var. An itibarıyle 15 milyon euro yükümlülüğümüz var sözleşmesinde.
şu an seozn sonuna kadar bana göre yönetim "biz çıkalım bu işten" hissi yerine daha disiplin seviyesinde sert olmalı abartmadan. ciddi hamlelerin sonuc olur diye bakıyorum seoznun kalanı için. o işler sezon sonuna kalmalı.

güney amerika tayfası biraz kaynayan kazan oldu bu ara.

Dondurmanın anlamı neki? Yine alacak maaşını, oradaki tek mevzu lisans.

Oyuncu sözleşmeli oyuncumuzsa istediğimiz programı uygulamak zorunda, yapmıyorsa fesih hakkı doğuyor.

Mevzu lisans dondurma zaten. Şimdi ister istemez yedek klübesi çarpıyor göze +1 yabancı transfer hakkı varken hiç oynamayacak İcardi için onu harcamak kendisini çok seven beni bile rahatsız ediyor.

Program uygulama konusuda eğer yapmıyorsa tabi değerlendirilebilecek bir durum ama yapıyorsada biraz daha göz önünde yapması gerekiyor. Mesele aslında tamamen şeffaf olmaktan geçiyor. Bi plan illa ki var çıkıp açıklasınlar örneğin Mart ayında Nisan ayında Türkiyede olup kalan çalışmaları burada yapacak diye.

şu an seozn sonuna kadar bana göre yönetim "biz çıkalım bu işten" hissi yerine daha disiplin seviyesinde sert olmalı abartmadan. ciddi hamlelerin sonuc olur diye bakıyorum seoznun kalanı için. o işler sezon sonuna kalmalı.

güney amerika tayfası biraz kaynayan kazan oldu bu ara.
Doğru iletişim yok işte. Seneye gelecek diyorlar, kulüp direkt olarak yazın gel dediyse bunu açıklamalı, bir program verdiyse orada uyguluyorsa açıklamalı, bir program var sonra gelecekse yine açıklamalı.

Ameliyat sonrası 2 ay hareket edemez diyorlardı adam parti yapıyor hakkaten, yapması mesele değil 3 ay geçmiş gideli, normal değil yani şu anki durum.

benim çapraz bağlarım koptu

ameilyat oldum - fizik tedavi için yarım sene bekledim...

sonucnda ameilyat olacan bacak o sürede kibrit kadar kaldı diğerinin yanında . sonra başladım - aynı sakatlığı yaşayan sporcularda gördüm. kan ter içinde afedersiniz anıra anıra güçlendirme yapıyorlardı.

bu gezmeler etmeler biraz şüphe uyandırıcı yalan değil.

benim çapraz bağlarım koptu

ameilyat oldum - fizik tedavi için yarım sene bekledim...

sonucnda ameilyat olacan bacak o sürede kibrit kadar kaldı diğerinin yanında . sonra başladım - aynı sakatlığı yaşayan sporcularda gördüm. kan ter içinde afedersiniz anıra anıra güçlendirme yapıyorlardı.

bu gezmeler etmeler biraz şüphe uyandırıcı yalan değil.
+1

Doğru iletişim yok işte. Seneye gelecek diyorlar, kulüp direkt olarak yazın gel dediyse bunu açıklamalı, bir program verdiyse orada uyguluyorsa açıklamalı, bir program var sonra gelecekse yine açıklamalı.

Ameliyat sonrası 2 ay hareket edemez diyorlardı adam parti yapıyor hakkaten, yapması mesele değil 3 ay geçmiş gideli, normal değil yani şu anki durum.
yaşadım ya gayette hareket edersin ödemler inip dikişlerin alındığında (max 3 hafta - futbolcu fiziğinde daha bile kısadır)

edit: hatta hep bol pantalon giyiyor , tahminen sabit tutan atel vardır altında.

ama ilk fırsatta çok ciddi fizik tedavi olması lazım - üsttede yazdım ben 6 ay bekledim , sağlam bacak öbürünün 4 katıydı kas kütlesinde . çok zorluydu açıkçası.

(fizik tedaviye gittiğim yer o zaman fenerin sporcularını gönderdiği yerdi - bir ara bjk nin takım fizik terapisti vardı o herif bakıyordu bana hatta) ayı volkanın rekorlarıyla doluydu mekan o konuda, hiç hafife alınacak süreç değil.

Muhtemelen yalandır bu haber velev ki yalan değilse şayet tam İbrahim, Abdullah ve Maruf un çapına uygun işler.
çok fazla kişi dillendirdi West Ham işini ama bizim kulüpten dışarı çıkan haberlerden pembe dizi gerilim sahnesi çıkabileceği için emin olmak güç.

he bir yandan boeyi 17 ye hemen satacak mantıkta yöneticiler var orda - BB den çıkış döneminde sıkıntıılı bi eksik olsalydı atlayabilirlerdi o teklif üzerine.

Son düzenleme:
6 milyon para verdik eli ayağına dolaşıyor ..5 dk.da oyundan atilmaliydi çift saridan- üstüne hücumda bu kadar kotuyken defansif olarak da 0 aksiyon yaptı..
Kısaca ilk maçı olduğunun farkindayim ama herif yapılabilecek tüm saçmalıkları yaptı .. İlk maçı deyip gecistiriyoruz da devamı böyle olmaz inşallah
Heyecan yapti bebe

Barış şuan satilmamali , kale hariç heryerde kullanıyoruz adamı
taraftar olarak bende böyle bakıyorum tabii ki

ama mantık olarak devre arası olduğundan ederinin üzerinde net - öyle dansöz gibi bonus monus paket işleri olmayan teklifte ciddiye alınabilir yalan değil. hoşuma gitmesede realite o. ama sanmıyorum o seviyede teklifi Türkiye ligi oyunucusuna yapacaklarını

12 kişilik rotasyonla üç kulvarı götürüyoruz, inşallah Ahmet Kutucu da performans verir de 13 oluruz ama transfersiz bu sezon iyi bitmez, çok üzülürüz.

Icardiden baya sogudum

Adam tinlamiyor burayi

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin; ilk sene miydi? Gürayı istemiştik vermediler sonraki sene uğur çifçi istedik rıza bırakmam dedi bu senede eren elmalıyı vermedi zımbacıısanırım. Bunlar belki çok iyi bekler değiller ama her sene aynı şeyi yaşıyoruz. Dün görüldüğü üzere berkan giriyor sol beke.. 3 lü oynayacaksak ben sol stoperin jakops olmasından yanayım ama 4 lü devam edeceksek kesinlikle eren gibi biri lazım.. kupası var avrupası var ligi var inanın kaldırmaz orası..

yaşadım ya gayette hareket edersin ödemler inip dikişlerin alındığında (max 3 hafta - futbolcu fiziğinde daha bile kısadır)

edit: hatta hep bol pantalon giyiyor , tahminen sabit tutan atel vardır altında.

ama ilk fırsatta çok ciddi fizik tedavi olması lazım - üsttede yazdım ben 6 ay bekledim , sağlam bacak öbürünün 4 katıydı kas kütlesinde . çok zorluydu açıkçası.

(fizik tedaviye gittiğim yer o zaman fenerin sporcularını gönderdiği yerdi - bir ara bjk nin takım fizik terapisti vardı o herif bakıyordu bana hatta) ayı volkanın rekorlarıyla doluydu mekan o konuda, hiç hafife alınacak süreç değil.
Fizik tedavisini yapıyor zaten. Hatta geçen bir haberde şikayetle evden çıkartılma olayı olduğunda evde fizik tedavi antrenörü ile çalışırken olduğu falan yazıyordu. Yener İnce zaten ameliyat olduğu yerde rehabilitasyon sürecini geçirmesi gerektiğini ve geçireceğini söylemişti. O yüzden bizimkiler TR'de istemiş ama İcardi bu dava işleri falanda olduğu için Arjantin'de olmak istedi ve oldu.

Fizik tedavisini yapıyor zaten. Hatta geçen bir haberde şikayetle evden çıkartılma olayı olduğunda evde fizik tedavi antrenörü ile çalışırken olduğu falan yazıyordu. Yener İnce zaten ameliyat olduğu yerde rehabilitasyon sürecini geçirmesi gerektiğini ve geçireceğini söylemişti. O yüzden bizimkiler TR'de istemiş ama İcardi bu dava işleri falanda olduğu için Arjantin'de olmak istedi ve oldu.
orayı eleştirmiyorum zaten.

fakat iletişim zaafiyeti yüzünden havada bırakılıyor konu.

alt tarafı yener inceye 5 dk mikrofon uzatacaksınız GSTV youtube da yayınlayacaksınız konu kapanacak.

fakat sıraladığın faktörlere de dayanarak : aile içi işler , çocuklar , yeni hayat arkadaşı profili , kendi ülkesinde olma rahatlığı gibi faktörlerden orası hoşuna gidip kanınada giriyor olabilir düşüncesindeyim. baktığında dünyanın öbür ucunda sürekli stres ortamı burası her ne kadar lüküs hayatta olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt