Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik tedavisini yapıyor zaten. Hatta geçen bir haberde şikayetle evden çıkartılma olayı olduğunda evde fizik tedavi antrenörü ile çalışırken olduğu falan yazıyordu. Yener İnce zaten ameliyat olduğu yerde rehabilitasyon sürecini geçirmesi gerektiğini ve geçireceğini söylemişti. O yüzden bizimkiler TR'de istemiş ama İcardi bu dava işleri falanda olduğu için Arjantin'de olmak istedi ve oldu.
Nerde söyledi ameliyat olduğu yerde rehabilitasyon geçirmesi gerektiğini?

taraftar olarak bende böyle bakıyorum tabii ki

ama mantık olarak devre arası olduğundan ederinin üzerinde net - öyle dansöz gibi bonus monus paket işleri olmayan teklifte ciddiye alınabilir yalan değil. hoşuma gitmesede realite o. ama sanmıyorum o seviyede teklifi Türkiye ligi oyunucusuna yapacaklarını
Belli olmaz , Barış bundan aşağı düşmez fiziği gücü yeter, bu değerleri veren olmazsa elimizde patlamaz Hasan Şaş gibi 10 sezon oynar bizde sıkıntı yok , biz çöp isteriz millet 20 çeker, Erden Timur gibi az dik durmayı öğrenmeliyiz satışlarda, Boeyde olduğu gibi

orayı eleştirmiyorum zaten.

fakat iletişim zaafiyeti yüzünden havada bırakılıyor konu.

alt tarafı yener inceye 5 dk mikrofon uzatacaksınız GSTV youtube da yayınlayacaksınız konu kapanacak.
Tamam da bu yapıldı zaten. Hatta daha 1-2 hafta önce bir maçtan sonra yine Yener İnce açıklama yapmıştı orada da İcardi'nin Mayıs'tan önce döneceği iddialarına cevap vermiş ve yalanlamıştı.

Yaz kış dönemi fark etmeden ya bir transfer politikamız yok ya da transfer yapamıyoruz. Çok fazla karavana olmaya başladı. Çok ciddi paralar farklı şekillerde çöpe gidiyor. Değeri olan teklif gelen bazı oyuncular öncelikle satışta olmalı. İkardinin zaten 1 yıl kalacagi konuşuluyordu da , bu şekilde sakatlik ile belki bir daha hiç dönmeyecek. Mertens gidiyor. Muslera gidiyor.. torreira 29 yaşında ve varsa teklif elden çıkarılmalı.. elemanlar gittikten sonra zaten şu anda bile eski oyunu yok. Durum iyiyken bonservisli düşük maaşlı iyi oyunculara yonelmek lazım. Kariyer hedefi olan..

Belli olmaz , Barış bundan aşağı düşmez fiziği gücü yeter, bu değerleri veren olmazsa elimizde patlamaz Hasan Şaş gibi 10 sezon oynar bizde sıkıntı yok , biz çöp isteriz millet 20 çeker, Erden Timur gibi az dik durmayı öğrenmeliyiz satışlarda, Boeyde olduğu gibi
BAY ı ben maç günü bitiricilik haricinde eleştrimiyorum zaten hiç - aksine en çok çabalayan sahada belki de o.

bulamazsın bir daha kolay kolay.

Tamam da bu yapıldı zaten. Hatta daha 1-2 hafta önce bir maçtan sonra yine Yener İnce açıklama yapmıştı orada da İcardi'nin Mayıs'tan önce döneceği iddialarına cevap vermiş ve yalanlamıştı.
GS divanında bile senin üyen her ne kadar yaşlı ve çatlakta olsa "bizim paramızla maşallah nerde bu adam" diye dillendiriyorsa , bu konu tivitter pisliğine düşüyorsa , tekrar net dille açıklaması gerekir.

bizim ortamımızda gereken malesef bu. iletişim net yürümeli hep.

oyle bizden giden her adam iyiydi diyip hocaya sallamam ama aynı mevkiye 10a yakın adam geliyorsa ve 1i hariç hiçbiri isteneni veremiyorsa oyunu sorgulamak lazım

pva
kazimcan
adekugbe
dubois
boey
angelino
kohn
jelert
jacobs

sadece 1i tutmuş
Kepazelik.Hala kalkmışlar masal anlatıyorlar.
Sadece bunlar olsa gene iyi genele bakarsak daha büyük kepazelik var.
Bankalar birliğiymiş projelermiş hepsi palavra.Bu çapsızlık iş bilmezlik olduğu sürece bu borçlar katlanarak artmaya devam eder.
Transferde tabiki halalar olacak.Ama bizim ki başka seviye.Kimsede dur demiyor.Duru geçtim bundan bahseden bile yok.

Ama taraftarında yorumcusununda bu yönetimden hiçbir farkı yok.

Ziyeş şuan gelse inanılamz bi ortamm olurdu inanın bu takımın en önemli ihtiyacı aklıyla beyniyle oynayan bir adam lazım.. mertense kızamıyorum bi yere kadar getirdi.. sürekli tempo mempo yapmak konuşuluyor herkes deli gibi koşacak diye bir oyun yok bize o tarz bi adam lazımdı bence..

Nerde söyledi ameliyat olduğu yerde rehabilitasyon geçirmesi gerektiğini?
Daha ameliyat olmadan ameliyat tarihi açıklarken söyledi Yener İnce.

Burada hem sponsor hastanemizin de yardımıyla Mauro’ya isterse İstanbul’da isterse dünyanın herhangi bir yerinde bu ameliyatı yapabileceğimizi söylemiştik. Kendisi son derece uyumlu aslında bizimle burada olmak istedi. Ancak hem ailesel sebepler hem de içinde bulunduğumuz sosyal süreçte Mauro’nun bu rehabilitasyon sürecini Arjantin’de geçirmesine karar verdik. Biliyorsunuz orada yaz sezonunda daha da rahat olacaktır. O yüzden bu rehabilitasyonun aksamaması adına ameliyattan sonra tekrar oraya gitmesiyle ilgili bir problem yaşamamak için ameliyatının orada gerçekleştirilmesine karar verdik.”

@Samet Nalbant

Buruk beyle ilgili dusuncelerin
Bu şekilde devam etmesi mümkün değil yolumuz yol değil

Kulüpte bunu yapacak karakterde,cesarette ve bilgide kimse yok ama çağırılıp kendisine sen napıyon denilmeli

Ah şuraya bi gelse karşımıza çıksa ben kendisini öyle bir aydınlatacam ki gözlerine inanamayacak ama gelemiyor

Aslan hocam kaplan hocam diyen yardakçılar nerde bu orda,e öyle oluncada hatalarını görmezsin

Her gece şurdaki çocuğun yerine bana denk geldiğinin hayaliyle yaşıyorum

Elbet bir gün o surata gerçekler haykırılacak..

Daha ameliyat olmadan ameliyat tarihi açıklarken söyledi Yener İnce.
Ailesel sebepler farklı bir şey, böyle bir bilimsel zorunluluk görmüyorum daha geçen uçak seyahati yaptı zaten.

kulübün git yaza kadar takıl, yazın gel deme ihtimali yok. Neyse illaki çıkar kokusu ama iletişim bariz kötü.

Bu şekilde devam etmesi mümkün değil yolumuz yol değil

Kulüpte bunu yapacak karakterde,cesarette ve bilgide kimse yok ama çağırılıp kendisine sen napıyon denilmeli

Ah şuraya bi gelse karşımıza çıksa ben kendisini öyle bir aydınlatacam ki gözlerine inanamayacak ama gelemiyor

Aslan hocam kaplan hocam diyen yardakçılar nerde bu orda,e öyle oluncada hatalarını görmezsin

Her gece şurdaki çocuğun yerine bana denk geldiğinin hayaliyle yaşıyorum

Elbet bir gün o surata gerçekler haykırılacak..

Mağlubiyet bağıra bağıra geliyor.

Ajax D
Antep D
ADS
Rize D

Şu 4 maçtan en az birinde mağlubiyet gelmemesi imkansız şu oyunla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt