Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topla çıkacak orta saha lazım takıma. Sırtında yapışık kanat oyuncularına atıp duruyoruz topları. Barış güreşecek de şansa kadere topu içeriye çevirme üzerine oynuyoruz oyunu. Orta sahada sırtı dönük bi dönebilsek yüzümüzü bak nası oyun açılıyor. Bunu ne toreia ne sara yapabiliyor.
Mertens de yapamıyor

okan buruga uyup topcu aldırmayın

takımı haşat etti

yönetim topcuyu alsın okan mecbur oynatacak

Şu oyunu düzeltemezsek yenermiyiz emin değilim her maç dahada düşüyor sanki oyun gücümüz
Mertens'i hunharca kullandık sonunda da bitti 37 yaşındaki adamı 3 kulvarda birden oynatıyoruz kaldırması mümkün değil.

Osimhen'le bağlantı her geçen gün yok oluyor 10 numara mevkisi bomboş kalıyor.

Puan kaybettiğimiz 3 maç banko alacağımız kağıt üstünde garanti maclardi oyun olarak da hiç hak etmedik puan kaybını..Bunun dışında kötü oynayıp puan aldığımız sıkıntılı maçlar da oldu..

Biz son 3-4 maça kadarki GS gibi oynarsak ligde kimse duramaz karşımızda

Yok be koyar geçeriz o ifb ye. Hiç umursamıyorum bile. Göztepeden bile tir tir it gibi titrediler. Şamp olmuş gibi seviniyor andavallar. Büyük maçları büyük oynar bizim takım ve Okan hoca. Hem ayrıca Okan hoca ifb nin resmi net kocasıdır. Her takımla içerde dişarda çakmıştır bunlara

Bu haramzadeleri kendi sahamızda paramparça edip paçavraya çevireceğiz Allah’ın izniyle rahat olun şansla balla bir yere kadar

Yok be koyar geçeriz o ifb ye. Hiç umursamıyorum bile. Göztepeden bile tir tir it gibi titrediler. Şamp olmuş gibi seviniyor andavallar. Büyük maçları büyük oynar bizim takım ve Okan hoca. Hem ayrıca Okan hoca ifb nin resmi net kocasıdır. Her takımla içerde dişarda çakmıştır bunlara
Geçen sezon içerde beraberliğe oynamaya çalışmasa yenilmezdik

Onu bunu bilmem ama burada 6 tane baba deplasman var. Rize ve Kasımpaşa'nın bize karşı bir taraflarını yırtacağını belli, beşiktaş desek kuş kardeşler, Alanyaspor'da Sami Uğurlu var, Ajax dönüşü Antep'e gidiyoruz, Samsunspor'da zorlu

-Gaziantep dep
Adana Demirspor
-Rizespor dep
fenerbahçe
-Kasımpaşa dep
-Alanyaspor dep

Antalyaspor
-beşiktaş dep
-Samsunspor dep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt